Poliisi etsii edelleen kadonnutta henkilöä Oulussa

NordenBladet — Poliisi etsii edelleen torstaina 25.5. aamulla Oulusta Kellon/Kiviniemen alueelta kadonnutta vuonna 1946 syntynyttä naista.Kadonnutta on etsitty yli kahden vuorokauden ajan poliisin, rajavartiolaitoksen helikopterin, vapaaehtoisen pelastuspalvelun ja koirapartioiden toimesta. Etsintään on käytetty myös poliisin teknistä välineistöä.Kadonnut henkilö voi olla liikkeellä joko mustalla polkupyörällä tai jalkaisin. Hän on pienikokoinen, ja hänellä on poliisin saamien tietojen mukaan tummat vaatteet. Hänellä saattaa olla pyöräilykypärä päässään.Kadonneen etsintää jatketaan edelleen. Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki pienetkin vihjeet kadonneen liikkeistä hätänumeroon 112.Liitteenä on kuva kadonneesta.

Poliisi etsii edelleen torstaina 25.5. aamulla Oulusta Kellon/Kiviniemen alueelta kadonnutta vuonna 1946 syntynyttä naista.

Kadonnutta on etsitty yli kahden vuorokauden ajan poliisin, rajavartiolaitoksen helikopterin, vapaaehtoisen pelastuspalvelun ja koirapartioiden toimesta. Etsintään on käytetty myös poliisin teknistä välineistöä.

Kadonnut henkilö voi olla liikkeellä joko mustalla polkupyörällä tai jalkaisin. Hän on pienikokoinen, ja hänellä on poliisin saamien tietojen mukaan tummat vaatteet. Hänellä saattaa olla pyöräilykypärä päässään.

Kadonneen etsintää jatketaan edelleen. Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki pienetkin vihjeet kadonneen liikkeistä hätänumeroon 112.

Liitteenä on kuva kadonneesta.

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory