Mies majaili Kotisaaressa luvatta

NordenBladet — Miehen epäillään murtautuneen Rovaniemen Kotisaaren rakennuksiin ja asustelleen niissä jopa viikkojen ajanRovaniemen poliisi sai perjantaina aamupäivällä ilmoituksen, jonka mukaa Kemijoen Kotisaaressa olevissa rakennuksissa oli havaittu oleskelun jälkiä. Rakennukset ovat Lapland Safariksen käytössä ja niissä on kesäisin ravintolatoimintaa. Paikan päälle mennyt poliisin partio löysi rakennuksista runsaasti asumiseen liittyvää irtaimistoa. Saunarakennukseen oli tehty nukkumiseen soveltuva peti ja rakennuksessa oli valmistettu ruokaa. Paikan päältä löytyi myös vaatteita ja virveli. Rakennuksiin oli päästy irrottamalla ikkunoita. Majoittujaa ei tässä vaiheessa näkynyt.Perjantaina illalla saaressa havaittiin liikettä ja saunan piipusta nousi savua. Poliisi tavoitti saaresta miehen, jonka epäillään majailleen rakennuksissa viikkojen ajan. Mies oli käyttänyt rannalta luvatta ottamaansa soutuvenettä kulkeakseen saaren ja rannan välillä.Miestä epäillään hallinnan loukkauksesta, luvattomasta käytöstä ja lievästä vahingonteosta.  

Miehen epäillään murtautuneen Rovaniemen Kotisaaren rakennuksiin ja asustelleen niissä jopa viikkojen ajan

Rovaniemen poliisi sai perjantaina aamupäivällä ilmoituksen, jonka mukaa Kemijoen Kotisaaressa olevissa rakennuksissa oli havaittu oleskelun jälkiä. Rakennukset ovat Lapland Safariksen käytössä ja niissä on kesäisin ravintolatoimintaa. 

Paikan päälle mennyt poliisin partio löysi rakennuksista runsaasti asumiseen liittyvää irtaimistoa. Saunarakennukseen oli tehty nukkumiseen soveltuva peti ja rakennuksessa oli valmistettu ruokaa. Paikan päältä löytyi myös vaatteita ja virveli. Rakennuksiin oli päästy irrottamalla ikkunoita. Majoittujaa ei tässä vaiheessa näkynyt.

Perjantaina illalla saaressa havaittiin liikettä ja saunan piipusta nousi savua. Poliisi tavoitti saaresta miehen, jonka epäillään majailleen rakennuksissa viikkojen ajan. Mies oli käyttänyt rannalta luvatta ottamaansa soutuvenettä kulkeakseen saaren ja rannan välillä.

Miestä epäillään hallinnan loukkauksesta, luvattomasta käytöstä ja lievästä vahingonteosta. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory