Poliisi pyytää havaintoja ja tietoja Euran keskustassa tapahtuneeseen kultasepänliikkeen murtoon

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi tutkii euralaiseen kultasepänliikkeeseen torstain ja perjantain välisenä yönä kohdistunutta murtoa törkeänä varkautena.Kultasepänliike sijaitsee Euran keskustassa liikekeskuksessa. Tapahtuma-aika on torstain 25.5 ja perjantain 26.5 välinen yö. Anastetun omaisuuden arvosta ei ole tarkkaa tietoa. Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja ja tietoja asiaan liittyen.Tiedot pyydetään toimittamaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655. 

Lounais-Suomen poliisi tutkii euralaiseen kultasepänliikkeeseen torstain ja perjantain välisenä yönä kohdistunutta murtoa törkeänä varkautena.

Kultasepänliike sijaitsee Euran keskustassa liikekeskuksessa. Tapahtuma-aika on torstain 25.5 ja perjantain 26.5 välinen yö. Anastetun omaisuuden arvosta ei ole tarkkaa tietoa. Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja ja tietoja asiaan liittyen.

Tiedot pyydetään toimittamaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory