Joutsenon Papinraitilla epäillyn henkirikoksen tutkinnassa käänne: henkilö ei kuollut pahoinpitelyyn

NordenBladet — Lappeenrannan Joutsenon Papinraitilla yksityisasunnossa tapahtuneeksi epäillyn henkirikoksen tutkinnassa on tapahtunut käänne. Oikeuslääkäriltä saadun alustavan arvion mukaan henkilön kuolema ei todennäköisesti aiheutunut pahoinpitelystä. Keskiviikkona teosta epäiltynä vangitut henkilöt on vapautettu.Poliisin perjantaina 26.5.2023 oikeuslääkäriltä saaman alustavan arvion mukaan Joutsenon Papinraitilla sijaitsevassa yksityisasunnossa perjantain ja lauantain välisenä yönä kuolleen henkilön kuolema ei todennäköisesti aiheutunut pahoinpitelystä, vaikkakin häntä on erittäin todennäköisesti pahoinpidelty ennen kuolemaa.  Koska vangitsemiselle ei enää ole perustetta, keskiviikkona kaksi rikoksesta epäiltynä vangittua henkilöä vapautettiin. Poliisi jatkaa tapahtuman tutkintaa.  

Lappeenrannan Joutsenon Papinraitilla yksityisasunnossa tapahtuneeksi epäillyn henkirikoksen tutkinnassa on tapahtunut käänne. Oikeuslääkäriltä saadun alustavan arvion mukaan henkilön kuolema ei todennäköisesti aiheutunut pahoinpitelystä. Keskiviikkona teosta epäiltynä vangitut henkilöt on vapautettu.

Poliisin perjantaina 26.5.2023 oikeuslääkäriltä saaman alustavan arvion mukaan Joutsenon Papinraitilla sijaitsevassa yksityisasunnossa perjantain ja lauantain välisenä yönä kuolleen henkilön kuolema ei todennäköisesti aiheutunut pahoinpitelystä, vaikkakin häntä on erittäin todennäköisesti pahoinpidelty ennen kuolemaa. 
 
Koska vangitsemiselle ei enää ole perustetta, keskiviikkona kaksi rikoksesta epäiltynä vangittua henkilöä vapautettiin. Poliisi jatkaa tapahtuman tutkintaa. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory