Poliisi tutkii Kangasalan vanhan ammattikoulun paloa epäiltynä törkeänä vahingontekona

NordenBladet — Kangasalan vanha ammattikoulu paloi perjantaina 28.4.2023 illalla.Esitutkinnan aikana saatujen tietojen perusteella on syytä epäillä, että palo on tahallaan sytytetty.Palon seurauksena ei ole syntynyt henkilövahinkoja eikä vaaraa ulkopuolisille henkilöille.Olemassa olevien tietojen perusteella omaisuusvahingot ovat rajoittuneet palaneeseen rakennukseen.Teosta epäillään tällä hetkellä henkilöitä, jotka eivät ole rikosoikeudellisessa vastuussa teostaan. Olemassa olevien tietojen perusteella epäiltyyn tekoon ei liity ulkopuolisia henkilöitä.Asian esitutkinnan aikana saatujen tietojen perusteella palolla ei ole yhteyttä muihin Pirkanmaan alueella tapahtuneisiin paloihin, joita poliisi tutkii.Asian esitutkinta jatkuu yhteistyössä sosiaaliviranomaisten kanssa.Poliisi kiittää esitutkinnan aikana saaduista useista vihjeistä.Asiasta ei tiedoteta enempää.

Kangasalan vanha ammattikoulu paloi perjantaina 28.4.2023 illalla.

Esitutkinnan aikana saatujen tietojen perusteella on syytä epäillä, että palo on tahallaan sytytetty.

Palon seurauksena ei ole syntynyt henkilövahinkoja eikä vaaraa ulkopuolisille henkilöille.Olemassa olevien tietojen perusteella omaisuusvahingot ovat rajoittuneet palaneeseen rakennukseen.

Teosta epäillään tällä hetkellä henkilöitä, jotka eivät ole rikosoikeudellisessa vastuussa teostaan. Olemassa olevien tietojen perusteella epäiltyyn tekoon ei liity ulkopuolisia henkilöitä.

Asian esitutkinnan aikana saatujen tietojen perusteella palolla ei ole yhteyttä muihin Pirkanmaan alueella tapahtuneisiin paloihin, joita poliisi tutkii.

Asian esitutkinta jatkuu yhteistyössä sosiaaliviranomaisten kanssa.

Poliisi kiittää esitutkinnan aikana saaduista useista vihjeistä.

Asiasta ei tiedoteta enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory