Rakennustyömaan kuparikaapelit varkaiden kohteena Juvalla

NordenBladet — Samalta työmaalta anastettu kuparia jo kolmestiKuparikaapelia lähti varkaiden matkaan Vuorenmaantien verkonrakennustyömaalta. Anastus havaittiin maanantaina 15.5.2023 ja aiheutettu vahinko on tuhansia euroja. Jatkossa yritys tehostaa toimenpiteitä vastaavien varkausrikosten estämiseksi työmaillaan. Itä-Suomessa tapahtuu vuosittain noin viisikymmentä omaisuusrikosta, jossa rikoksen kohteena on ollut metalliromu tai kupari. Rakennustyömaiden lisäksi kupari kelpaa varkaille myös romulavoilta sekä vanhoista ja tyhjillään olevista taloista, joista on anastettu vesijohtona toimivat kupariputket. Pääosa anastetusta kuparista myydään poliisin tietojen mukaan romuttamoille, jotka ovat poliisin keskeisiä tutkinnan kohteita asiaa selvitettäessä. Poliisi pyytää ilmoittamaan tapahtumaan liittyviä havaintoja osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen p. 0295 415 232.  

Samalta työmaalta anastettu kuparia jo kolmesti

Kuparikaapelia lähti varkaiden matkaan Vuorenmaantien verkonrakennustyömaalta. Anastus havaittiin maanantaina 15.5.2023 ja aiheutettu vahinko on tuhansia euroja. Jatkossa yritys tehostaa toimenpiteitä vastaavien varkausrikosten estämiseksi työmaillaan. 

Itä-Suomessa tapahtuu vuosittain noin viisikymmentä omaisuusrikosta, jossa rikoksen kohteena on ollut metalliromu tai kupari. Rakennustyömaiden lisäksi kupari kelpaa varkaille myös romulavoilta sekä vanhoista ja tyhjillään olevista taloista, joista on anastettu vesijohtona toimivat kupariputket. Pääosa anastetusta kuparista myydään poliisin tietojen mukaan romuttamoille, jotka ovat poliisin keskeisiä tutkinnan kohteita asiaa selvitettäessä. 

Poliisi pyytää ilmoittamaan tapahtumaan liittyviä havaintoja osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen p. 0295 415 232. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory