Poliisi pyytää havaintoja autoilijan ja pyöräilijän välisestä kolarista Jyväskylässä

NordenBladet — Kolari tapahtui 13.4. Jyväskylässä.Jyväskylän Savelassa Laajavuorentien ja Vesangantien risteyksessä tapahtui to 13.4.2023 noin kello 18.00 liikennekolari, jossa autoilijan epäillään ajaneen risteystä ylittäneen pyöräilijän päälle suojatien jatkeella. Törmäyksessä pyöräilijä lensi auton konepellin kautta maahan. Valkoisen katumaasturin kuljettaja ei pysähtynyt paikalle, vaan poistui paikalta. Alaikäinen polkupyöräilijä loukkaantui lievästi. Sisä-Suomen poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä.Tutkinnan keinoin asiaa ei ole saatu selvitettyä, joten poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tilanteesta ja erityisesti onnettomuuteen liittyvästä tapahtumapaikalta poistuneesta ajoneuvosta sekä sen kuljettajasta. Poliisi pyytää myös autonkuljettajaa ilmoittautumaan. Havainnot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.sisa-suomi(at)poliisi.fi. 

Kolari tapahtui 13.4. Jyväskylässä.

Jyväskylän Savelassa Laajavuorentien ja Vesangantien risteyksessä tapahtui to 13.4.2023 noin kello 18.00 liikennekolari, jossa autoilijan epäillään ajaneen risteystä ylittäneen pyöräilijän päälle suojatien jatkeella. Törmäyksessä pyöräilijä lensi auton konepellin kautta maahan. Valkoisen katumaasturin kuljettaja ei pysähtynyt paikalle, vaan poistui paikalta. Alaikäinen polkupyöräilijä loukkaantui lievästi. 

Sisä-Suomen poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä.

Tutkinnan keinoin asiaa ei ole saatu selvitettyä, joten poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tilanteesta ja erityisesti onnettomuuteen liittyvästä tapahtumapaikalta poistuneesta ajoneuvosta sekä sen kuljettajasta. Poliisi pyytää myös autonkuljettajaa ilmoittautumaan. Havainnot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.sisa-suomi(at)poliisi.fi.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory