Kolmikymppinen mies epäiltynä useista pahoinpitelyistä Salossa

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi tutkii epäiltyjä pahoinpitelyrikoksia, joissa kolmekymppisen miehen epäillään muutaman päivän sisällä syyllistyneen useaan pahoinpitelyyn julkisella paikalla.Poliisi sai maanantai iltana hätäkeskukselta ilmoituksen, että Hämeenojankadulla Salossa oli tapahtunut pahoinpitely tuntemattoman tekijän toimesta. Tekijä oli lyönyt asianomistajaa jollakin esineellä, anastanut asianomistajan omaisuutta ja poistunut paikalta. Poliisi ei tuolloin tavoittanut tekijää. Myöhemmin samana iltana poliisi sai taas  tehtävän Hämeenojanakadulle, jossa sama mies oli pahoinpidellyt toista asianomistajaa pyörän lukitusketjulla lyömällä. Poliisi löysi tuntomerkkeihin sopivan miehen ja hänet otettiin kiinni. Asiaa tutkittaessa kävi ilmi, että saman miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn myös sunnuntaina Salossa sijaitsevassa ravintolassa sekä perjantaina Helsingissä sijaitsevassa ravintolassa. Miehellä on myös aiempaa väkivaltarikosepäilytaustaa.Esitutkinnassa saatujen tietojen perusteella epäilty tekijä ja asianomistajat eivät tunteneet toisiaan entuudestaan. Asianomistajat saivat eri asteisia vammoja ja hakeutuivat lääkäriin, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut vakavasti.Mies vapautettiin keskiviikkona, mutta hänet määrättiin matkustuskieltoon. 

Lounais-Suomen poliisi tutkii epäiltyjä pahoinpitelyrikoksia, joissa kolmekymppisen miehen epäillään muutaman päivän sisällä syyllistyneen useaan pahoinpitelyyn julkisella paikalla.

Poliisi sai maanantai iltana hätäkeskukselta ilmoituksen, että Hämeenojankadulla Salossa oli tapahtunut pahoinpitely tuntemattoman tekijän toimesta. Tekijä oli lyönyt asianomistajaa jollakin esineellä, anastanut asianomistajan omaisuutta ja poistunut paikalta. Poliisi ei tuolloin tavoittanut tekijää. Myöhemmin samana iltana poliisi sai taas  tehtävän Hämeenojanakadulle, jossa sama mies oli pahoinpidellyt toista asianomistajaa pyörän lukitusketjulla lyömällä. Poliisi löysi tuntomerkkeihin sopivan miehen ja hänet otettiin kiinni. 

Asiaa tutkittaessa kävi ilmi, että saman miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn myös sunnuntaina Salossa sijaitsevassa ravintolassa sekä perjantaina Helsingissä sijaitsevassa ravintolassa. Miehellä on myös aiempaa väkivaltarikosepäilytaustaa.
Esitutkinnassa saatujen tietojen perusteella epäilty tekijä ja asianomistajat eivät tunteneet toisiaan entuudestaan. Asianomistajat saivat eri asteisia vammoja ja hakeutuivat lääkäriin, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut vakavasti.

Mies vapautettiin keskiviikkona, mutta hänet määrättiin matkustuskieltoon.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory