Poliisi pyytää yleisöhavaintoja Kuopion torin ympäristössä tapahtuneisiin ryöstön yrityksiin

NordenBladet — Kuopion ydinkeskustan alueella tapahtui 18.5.2023 torstaiaamuyöstä kello 4.00-6.00 aikaan useita ryöstön yrityksiä, joiden kohteeksi joutui useampi eri henkilö.Nuori kuopiolainen mies liikkui torstaiaamuyöstä Kuopion torin ympäristössä ja yritti ryöstää ohikulkeneilta henkilöiltä rahaa. Miehellä oli ollut mukana pistoolimallinen ase, jota esittämällä hän oli tehostanut uhkauksiaan. Mies ei ollut tiettävästi käynyt fyysisesti kiinni toisiin henkilöihin. Poliisi on tavoittanut epäillyn tekijän ja hänet on kuultu. Miehellä ollut ase paljastui kuula-aseeksi. Kenellekään ei tiettävästi tullut vammoja tekojen yhteydessä. Poliisi pyytää tapahtumiin liittyen mahdollisesti ryöstön tai muun rikoksen uhriksi joutuneita ilmoittautumaan. Mikäli sinulla on näköhavaintoja tai muuta tietoa näistä teoista, niin ilmoita tietosi poliisille. Kaikki havainnot ja tiedot tapahtumaan liittyen voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.Poliisi ei esitutkinnan alkuvaiheessa tiedota tekojen yksityiskohdista tarkemmin. Tapahtumasta tiedotetaan lisää esitutkinnan edetessä ja, kun kaikki tapahtumaan oleellisesti liittyvät henkilöt on kuultu.

Kuopion ydinkeskustan alueella tapahtui 18.5.2023 torstaiaamuyöstä kello 4.00-6.00 aikaan useita ryöstön yrityksiä, joiden kohteeksi joutui useampi eri henkilö.

Nuori kuopiolainen mies liikkui torstaiaamuyöstä Kuopion torin ympäristössä ja yritti ryöstää ohikulkeneilta henkilöiltä rahaa. Miehellä oli ollut mukana pistoolimallinen ase, jota esittämällä hän oli tehostanut uhkauksiaan. Mies ei ollut tiettävästi käynyt fyysisesti kiinni toisiin henkilöihin. 

Poliisi on tavoittanut epäillyn tekijän ja hänet on kuultu. Miehellä ollut ase paljastui kuula-aseeksi. Kenellekään ei tiettävästi tullut vammoja tekojen yhteydessä. 

Poliisi pyytää tapahtumiin liittyen mahdollisesti ryöstön tai muun rikoksen uhriksi joutuneita ilmoittautumaan. Mikäli sinulla on näköhavaintoja tai muuta tietoa näistä teoista, niin ilmoita tietosi poliisille. 

Kaikki havainnot ja tiedot tapahtumaan liittyen voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisi ei esitutkinnan alkuvaiheessa tiedota tekojen yksityiskohdista tarkemmin. Tapahtumasta tiedotetaan lisää esitutkinnan edetessä ja, kun kaikki tapahtumaan oleellisesti liittyvät henkilöt on kuultu.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory