Poliisi pyytää edelleen vihjeitä Lapinlahdella huhtikuussa kadonneesta miehestä

NordenBladet — Poliisi etsii edelleen vuonna 1996 syntynyttä miestä, joka poistui kotoaan Lapinlahden Karvasalmesta 26.4. noin klo 15. Mies liikkuu todennäköisesti jalkaisin.Miehen pituus on noin 180 cm, ja hän on ruumiinrakenteeltaan normaali. Kuvasta poiketen miehellä on vähän enemmän partaa. Vaatetuksena hänellä oli kotiosoitteesta poistuessaan todennäköisesti tummat farkut ja musta toppatakki, päässä harmahtava lätsämallin hattu ja jalassa mustat turvakengät.Kaikki havainnoit miehestä voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisille numeroon 029 5415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. 

Poliisi etsii edelleen vuonna 1996 syntynyttä miestä, joka poistui kotoaan Lapinlahden Karvasalmesta 26.4. noin klo 15. Mies liikkuu todennäköisesti jalkaisin.

Miehen pituus on noin 180 cm, ja hän on ruumiinrakenteeltaan normaali. Kuvasta poiketen miehellä on vähän enemmän partaa. Vaatetuksena hänellä oli kotiosoitteesta poistuessaan todennäköisesti tummat farkut ja musta toppatakki, päässä harmahtava lätsämallin hattu ja jalassa mustat turvakengät.

Kaikki havainnoit miehestä voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisille numeroon 029 5415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory