Toinen Myllypuron epäillystä henkirikoksesta vangittu vapautettiin

NordenBladet — Poliisi ei enää epäile 16-vuotiasta tyttöä mahdollisesta henkirikoksesta. Hänet vapautettiin maanantaina 22. toukokuuta.Poliisi tiedotti epäillystä taposta Myllypurossa 17. huhtikuuta. Tuolloin poliisi kertoi, että epäillystä teosta epäiltiin 16-vuotiasta poikaa ja saman ikäistä tyttöä, jotka vangittiin 15. huhtikuuta. Poika on yhä vangittuna. – Tyttöä epäillään edelleen omaisuusrikoksesta, ja mahdolliset muut rikosepäilyt voivat tarkentua tutkinnan aikana, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Lindholm.Poliisilla ei ole toistaiseksi muuta uutta kerrottavaa tapauksen esitutkinnasta.

Poliisi ei enää epäile 16-vuotiasta tyttöä mahdollisesta henkirikoksesta. Hänet vapautettiin maanantaina 22. toukokuuta.

Poliisi tiedotti epäillystä taposta Myllypurossa 17. huhtikuuta. Tuolloin poliisi kertoi, että epäillystä teosta epäiltiin 16-vuotiasta poikaa ja saman ikäistä tyttöä, jotka vangittiin 15. huhtikuuta. Poika on yhä vangittuna. 

– Tyttöä epäillään edelleen omaisuusrikoksesta, ja mahdolliset muut rikosepäilyt voivat tarkentua tutkinnan aikana, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Lindholm.

Poliisilla ei ole toistaiseksi muuta uutta kerrottavaa tapauksen esitutkinnasta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory