Pohjois-Karjalan tapahtumia viikonlopulta – vihje pyyntö

NordenBladet — Rattijuopumuksia, vahingontekoja ym. Pohjois-Karjalan alueella Lauantai-iltana Pielisentiellä Lieksassa pysäytetyn henkilöauton kuljettaja puhalsi tarkkuusalkometriin tuloksen 0.51 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Tulos jäi hieman alle törkeän rattijuopumusrajan. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.Lauantai-iltana Puhoksentiellä Kiteellä henkilöauton kuljettaja puhalsi tarkkuusalkometriin tuloksen 0.73 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta. Kyydissään kuljettajalla oli yksi matkustaja. Hieman aiemmin kuljettaja oli käynyt hakkaamassa yksityisasunnon ovea ladellen asukkaalle uhkauksia. Lauantai-iltana Niinivaarantiellä Joensuussa kuljettanut mopoilija puhalsi seulonta-alkometriin 0.64 promillea. Mopoilijalla oli kyydissään matkustaja.Sunnuntaiyönä Imatrantiellä Joensuun Karhumäessä pakettiautolla valotonta peräkärriä vetänyt autoilija kiinnitti partion huomion. Kuljettajan olemus oli antanut aiheen puhallutukseen, jonka tulos oli ollut nolla promillea, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen. Kuljettaja käytettiin verikokeessa tuloksen varmistamiseksi. Kyydissään kuljettajalla oli kaksi matkustajaa. *  Joensuun Raatekankaalla Raatekankaantie 8:ssa oli liikekiinteistön ulommaiseen ikkunaan ilmestynyt pieni reikä perjantain ja lauantain välisenä iltana tai yönä. Kalvotetun lasin sisäpuolinen ikkuna oli pysynyt ehyenä, eikä ikkunan väliin ollut jäänyt mitään.Lauantaina noin kello 23.00 Joensuussa Torikatu 17:ssä oli rikottu liiketilan näyteikkuna sekä oven ikkuna. Kiinteistön edustalla pysäköitynä olleen henkilöauton etusivulasi oli myös rikottu.Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin ikkunoiden rikkomisiin pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 arkisin kello 8-16.  

Rattijuopumuksia, vahingontekoja ym. Pohjois-Karjalan alueella

 

Lauantai-iltana Pielisentiellä Lieksassa pysäytetyn henkilöauton kuljettaja puhalsi tarkkuusalkometriin tuloksen 0.51 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Tulos jäi hieman alle törkeän rattijuopumusrajan. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Lauantai-iltana Puhoksentiellä Kiteellä henkilöauton kuljettaja puhalsi tarkkuusalkometriin tuloksen 0.73 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta. Kyydissään kuljettajalla oli yksi matkustaja. Hieman aiemmin kuljettaja oli käynyt hakkaamassa yksityisasunnon ovea ladellen asukkaalle uhkauksia. 

Lauantai-iltana Niinivaarantiellä Joensuussa kuljettanut mopoilija puhalsi seulonta-alkometriin 0.64 promillea. Mopoilijalla oli kyydissään matkustaja.

Sunnuntaiyönä Imatrantiellä Joensuun Karhumäessä pakettiautolla valotonta peräkärriä vetänyt autoilija kiinnitti partion huomion. Kuljettajan olemus oli antanut aiheen puhallutukseen, jonka tulos oli ollut nolla promillea, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen. Kuljettaja käytettiin verikokeessa tuloksen varmistamiseksi. Kyydissään kuljettajalla oli kaksi matkustajaa. *

Lauantaina kello 20.50 Keskustiellä Valtimolla mitattiin moottoripyörälle nopeudeksi 90 kilometriä tunnissa rajoituksen ollessa 40 kilometriä tunnissa.
Kuljettajan ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

 

 

Joensuun Raatekankaalla Raatekankaantie 8:ssa oli liikekiinteistön ulommaiseen ikkunaan ilmestynyt pieni reikä perjantain ja lauantain välisenä iltana tai yönä. Kalvotetun lasin sisäpuolinen ikkuna oli pysynyt ehyenä, eikä ikkunan väliin ollut jäänyt mitään.

Lauantaina noin kello 23.00 Joensuussa Torikatu 17:ssä oli rikottu liiketilan näyteikkuna sekä oven ikkuna. Kiinteistön edustalla pysäköitynä olleen henkilöauton etusivulasi oli myös rikottu.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin ikkunoiden rikkomisiin pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 arkisin kello 8-16. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory