Tapahtumia Pohjois-Karjalan viikonlopusta

NordenBladet — Poliisia työllisti useat erilaiset tehtävätLauantaina puolilta öin oli Joensuun keskustassa tapahtunut pahoinpitely, jossa mies oli ampunut ilmapistoolilla toista miestä. Luoti oli aiheuttanut vertavuotavan vamman uhrin leukaan. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä pahoinpitelynä.Samoihin aikoihin lauantaina oli tapahtunut Joensuun keskustassa myös kaksi muuta pahoinpitelyä, jossa samaa uhria oli pahoinpidelty kaksi erillistä kertaa. Epäiltyjä ei tavoitettu. Poliisi jatkaa asian selvittämistä.Juuan kirkonkylällä perjantai-iltana kilvettömällä ja valottamalla crossi-moottoripyörällä ajanut kuljettaja oli paennut poliisia enimmillään 115 kilometrin tuntivauhtia. Moottoripyörän kuljettaja oli poliisin pysäyttämisyrityksistä huolimatta jatkanut pakenemistaan, eikä poliisi liikenne-esteen vuoksi tavoittanut moottoripyörää. Moottoripyörän kyydissä oli ollut matkustaja.Perjantaina kello 16.15 Nurmeksessa Nurmeksentiellä oli henkilöauto törmännyt hirveen. Hirvi oli juossut Myllykylän kohdalla tien vasemmalta puolelta henkilöauton eteen. Kuljettaja ei loukkaantunut, ja hirvikin oli jatkanut matkaansa tien oikealle puolelle maastoon. Suurriistavirka-avun jäljestäjät lähtivät tavoittamaan törmäyksessä mahdollisesti loukkaantunutta hirveä. Törmäyksessä etuosastaan vaurioitunut henkilöauto jouduttiin hinaamaan pois tapahtumapaikalta. 

Poliisia työllisti useat erilaiset tehtävät

Lauantaina puolilta öin oli Joensuun keskustassa tapahtunut pahoinpitely, jossa mies oli ampunut ilmapistoolilla toista miestä. Luoti oli aiheuttanut vertavuotavan vamman uhrin leukaan. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä pahoinpitelynä.

Samoihin aikoihin lauantaina oli tapahtunut Joensuun keskustassa myös kaksi muuta pahoinpitelyä, jossa samaa uhria oli pahoinpidelty kaksi erillistä kertaa. Epäiltyjä ei tavoitettu. Poliisi jatkaa asian selvittämistä.

Juuan kirkonkylällä perjantai-iltana kilvettömällä ja valottamalla crossi-moottoripyörällä ajanut kuljettaja oli paennut poliisia enimmillään 115 kilometrin tuntivauhtia. Moottoripyörän kuljettaja oli poliisin pysäyttämisyrityksistä huolimatta jatkanut pakenemistaan, eikä poliisi liikenne-esteen vuoksi tavoittanut moottoripyörää. Moottoripyörän kyydissä oli ollut matkustaja.

Perjantaina kello 16.15 Nurmeksessa Nurmeksentiellä oli henkilöauto törmännyt hirveen. Hirvi oli juossut Myllykylän kohdalla tien vasemmalta puolelta henkilöauton eteen. Kuljettaja ei loukkaantunut, ja hirvikin oli jatkanut matkaansa tien oikealle puolelle maastoon. Suurriistavirka-avun jäljestäjät lähtivät tavoittamaan törmäyksessä mahdollisesti loukkaantunutta hirveä. Törmäyksessä etuosastaan vaurioitunut henkilöauto jouduttiin hinaamaan pois tapahtumapaikalta.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory