Kovia nopeuksia Kuopiossa

NordenBladet — Törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia Kuopiossa perjantai-iltanaPerjantaina alkuillasta, valvoi poliisipartio nopeuksia Kuopion eteläisellä alueella. Partiota vastaan tuli ajoneuvo, jonka nopeudeksi mitattiin 127 km/h, kun nopeusrajoitus alueella oli 50 km/h. Mieskuljettaja määrättiin väikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.Myöhemmin illalla toinen poliisipartio, nopeusvalvonnan yhteydessä, huomasi Kuopion eteläisellä alueella ajoneuvon ajavan kovaa vauhtia etelän suuntaan. Ajoneuvon nopeudeksi mitattiin 175 km/h, kun nopeusrajoitus alueella oli 100 km/h. Mieskuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia Kuopiossa perjantai-iltana

Perjantaina alkuillasta, valvoi poliisipartio nopeuksia Kuopion eteläisellä alueella. Partiota vastaan tuli ajoneuvo, jonka nopeudeksi mitattiin 127 km/h, kun nopeusrajoitus alueella oli 50 km/h. Mieskuljettaja määrättiin väikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Myöhemmin illalla toinen poliisipartio, nopeusvalvonnan yhteydessä, huomasi Kuopion eteläisellä alueella ajoneuvon ajavan kovaa vauhtia etelän suuntaan. Ajoneuvon nopeudeksi mitattiin 175 km/h, kun nopeusrajoitus alueella oli 100 km/h. Mieskuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory