Henkirikos Joutsenossa – pyydämme silminnäkijähavaintoja viime yöltä

NordenBladet — Poliisi tutkii viime yönä tapahtunutta henkirikosta Joutsenossa. Poliisi sai ilmoituksen aamuyöllä kello kolmen maissa, että Joutsenon leipomon pihasta on löytynyt kuollut mies. Paikan päällä vahvistui, että mies on kuollut väkivallan seurauksena.Poliisi sai ilmoituksen kuolleesta miehestä Joutsenon leipomon pihalla kello kolmen maissa aamuyöllä. Ilmoituksen hätäkeskukseen teki tapahtumaan liittymätön, ulkopuolinen henkilö. Paikan päällä Joutsenossa selvisi, että mies on kuollut henkirikoksen uhrina. – Ketään ei ole otettu kiinni rikoksesta epäiltynä. Myös uhrin tunnistaminen on vielä kesken, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Saku Tielinen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.- Pyydämme silminnäkijähavaintoja viime yöltä Joutsenon leipomon alueelta. Henkirikos on voinut tapahtua yöllä jo jonkin verran ennen aamukolmea ja uhriin on voitu kohdistaa väkivaltaa muuallakin kuin leipomon lähialueella. Näin ollen kaikki vihjeet ja havainnot Joutsenon alueelta viime yöltä ovat meille tärkeitä, sanoo Tielinen.Tapahtuneeseen liittyväät havainnot ja vihjeet voi soittaa poliisin vihjenumeroon p. 050 447 9574 tai laittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.Tutkinnan ollessa vielä alkuvaiheessa emme tiedota toistaiseksi asiasta enempää.  

Poliisi tutkii viime yönä tapahtunutta henkirikosta Joutsenossa. Poliisi sai ilmoituksen aamuyöllä kello kolmen maissa, että Joutsenon leipomon pihasta on löytynyt kuollut mies. Paikan päällä vahvistui, että mies on kuollut väkivallan seurauksena.

Poliisi sai ilmoituksen kuolleesta miehestä Joutsenon leipomon pihalla kello kolmen maissa aamuyöllä. Ilmoituksen hätäkeskukseen teki tapahtumaan liittymätön, ulkopuolinen henkilö. Paikan päällä Joutsenossa selvisi, että mies on kuollut henkirikoksen uhrina. 

– Ketään ei ole otettu kiinni rikoksesta epäiltynä. Myös uhrin tunnistaminen on vielä kesken, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Saku Tielinen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

– Pyydämme silminnäkijähavaintoja viime yöltä Joutsenon leipomon alueelta. Henkirikos on voinut tapahtua yöllä jo jonkin verran ennen aamukolmea ja uhriin on voitu kohdistaa väkivaltaa muuallakin kuin leipomon lähialueella. Näin ollen kaikki vihjeet ja havainnot Joutsenon alueelta viime yöltä ovat meille tärkeitä, sanoo Tielinen.

Tapahtuneeseen liittyväät havainnot ja vihjeet voi soittaa poliisin vihjenumeroon p. 050 447 9574 tai laittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Tutkinnan ollessa vielä alkuvaiheessa emme tiedota toistaiseksi asiasta enempää. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory