Valtakunnalliset poliisimusiikkipäivät Tampereella 8. – 9.6.2023

NordenBladet — Poliisimusiikkipäivien aikana on mahdollisuus päästä kuulemaan poliisikuorojen ja Helsingin poliisisoittokunnan musiikkia Tampereella.Kesäkuun alussa Tampereelle kokoontuu yhdeksän poliisikuoroa eri puolilta Suomea ja Helsingin poliisisoittokunta.  Musiikkipäivien taiteellisena johtajana toimii Lasse Kautto. Poliisisoittokuntaa johtaa ylikapellimestari Sami Ruusuvuori. Poliisimusiikkipäiviä on vietetty vuodesta 1953, alkaen Helsingistä, pääsääntöisesti kahden vuoden välein. Tampereella tapahtuma on järjestetty aiemmin viidesti, edellisen kerran vuonna 2010. Tämänvuotinen tapahtuma on järjestyksessään 38. Tapahtuma kokoaa yhteen kaikki Suomen poliisikuorot ja poliisisoittokunnan suureen poliisin pr-tapahtumaan tuomaan yleisölle monipuolisia ja viihdyttäviä musiikkielämyksiä. Torstaina 8.6. kuorot esiintyvät Tampereen tuomiokirkossa kello 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sinne myydään käsiohjelmaa. Mummon kammari osallistuu järjestelyihin ja osa konsertin tuotosta lahjoitetaan kammarin toimintaan. Päivä huipentuu kuorojen ja poliisisoittokunnan esiintymiseen Tampere-talossa perjantaina 9.6. kello 19. Solisteina ovat Arja Koriseva ja Mikael Konttinen. Tilaisuuteen on myynnissä vielä joitakin lippuja palvelumaksun 1,50 euroa hinnalla (lippu.fi – valtakunnalliset poliisimusiikkipäivät). Konsertti kestää väliajan kanssa noin 2 h 15 min. Konsertissa kuullaan muun muassa perinteisiä isänmaallisia kuoroteoksia sekä uudempia iskelmäpohjalta sovitettuja kappaleita.

Poliisimusiikkipäivien aikana on mahdollisuus päästä kuulemaan poliisikuorojen ja Helsingin poliisisoittokunnan musiikkia Tampereella.

Kesäkuun alussa Tampereelle kokoontuu yhdeksän poliisikuoroa eri puolilta Suomea ja Helsingin poliisisoittokunta.  Musiikkipäivien taiteellisena johtajana toimii Lasse Kautto. Poliisisoittokuntaa johtaa ylikapellimestari Sami Ruusuvuori. 

Poliisimusiikkipäiviä on vietetty vuodesta 1953, alkaen Helsingistä, pääsääntöisesti kahden vuoden välein. Tampereella tapahtuma on järjestetty aiemmin viidesti, edellisen kerran vuonna 2010. Tämänvuotinen tapahtuma on järjestyksessään 38. Tapahtuma kokoaa yhteen kaikki Suomen poliisikuorot ja poliisisoittokunnan suureen poliisin pr-tapahtumaan tuomaan yleisölle monipuolisia ja viihdyttäviä musiikkielämyksiä.
 
Torstaina 8.6. kuorot esiintyvät Tampereen tuomiokirkossa kello 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sinne myydään käsiohjelmaa. Mummon kammari osallistuu järjestelyihin ja osa konsertin tuotosta lahjoitetaan kammarin toimintaan. 

Perjantaina 9.6. kuorot esiintyvät useissa ikäihmisten palvelukeskuksissa ympäri Tamperetta ja Ideaparkissa Lempäälässä. -Tämä on ollut vuosikymmenten perinne tarjota ihmisille musiikillisia elämyksiä ja hyvää mieltä, toteaa järjestävän kuoron puheenjohtaja Juha Hyttinen. 

Päivä huipentuu kuorojen ja poliisisoittokunnan esiintymiseen Tampere-talossa perjantaina 9.6. kello 19. Solisteina ovat Arja Koriseva ja Mikael Konttinen. Tilaisuuteen on myynnissä vielä joitakin lippuja palvelumaksun 1,50 euroa hinnalla (lippu.fi – valtakunnalliset poliisimusiikkipäivät). Konsertti kestää väliajan kanssa noin 2 h 15 min. Konsertissa kuullaan muun muassa perinteisiä isänmaallisia kuoroteoksia sekä uudempia iskelmäpohjalta sovitettuja kappaleita.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory