Murto kauhakuormaajaan Pieksämäellä

NordenBladet — Kauhakuormaajan omistaja oli sulkenut tieliittymän ajoneuvoilla estääkseen epältyjen poistumisen ennen poliisin paikalle tuloa.Hätäkeskus sai lauantai-sunnuntai välisenä yönä, hieman ennen puolta yötä ilmoituksen, jonka mukaan kaksi henkilöä oli parhaillaan murtautumassa kauhakuormaajaan Pieksämäen Kantalan alueella.Kauhakuormaajan omistaja oli mennyt paikalle ennen poliisia ja sulkenut neuvokkaasti tieliittymän ajoneuvoilla niin, etteivät epäillyt henkilöt päässeet pakenemaan paikalta.Poliisi toimitti paikan päältä kaksi henkilöä Mikkelin poliisiasemalle asian jatkoselvittelyä varten.Henkilöitä epäillään varkausrikoksesta, sillä tapahtumapaikalla ollut valvontakamera oli poistettu paikoiltaan. Kamera ja sen jalusta löytyivät tapahtumapaikan läheisyydestä poliisikoiran avulla. 

Kauhakuormaajan omistaja oli sulkenut tieliittymän ajoneuvoilla estääkseen epältyjen poistumisen ennen poliisin paikalle tuloa.

Hätäkeskus sai lauantai-sunnuntai välisenä yönä, hieman ennen puolta yötä ilmoituksen, jonka mukaan kaksi henkilöä oli parhaillaan murtautumassa kauhakuormaajaan Pieksämäen Kantalan alueella.
Kauhakuormaajan omistaja oli mennyt paikalle ennen poliisia ja sulkenut neuvokkaasti tieliittymän ajoneuvoilla niin, etteivät epäillyt henkilöt päässeet pakenemaan paikalta.
Poliisi toimitti paikan päältä kaksi henkilöä Mikkelin poliisiasemalle asian jatkoselvittelyä varten.
Henkilöitä epäillään varkausrikoksesta, sillä tapahtumapaikalla ollut valvontakamera oli poistettu paikoiltaan. Kamera ja sen jalusta löytyivät tapahtumapaikan läheisyydestä poliisikoiran avulla.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory