Pohjois-Karjalassa useita pahoinpitely-, omaisuus- ja liikennerikoksia

NordenBladet — Yhdestä pahoinpitelystä ja yhdestä vahingonteosta pyydetään kansalaisilta havaintoja.Henkilöautoilija jätti noudattamatta poliisipartion pysäytysmerkin Kiteellä vt.6 :lla 14.05.2023 klo 00.40 aikaan. Autoilija kiihdytti nopeutensa 100km/h rajoitusalueella yli 180km/h nopeuteen ja pakeni poliisipartiota ja jätätti tämän. Auto löytyi myöhemmin ja poliisikoira jäljitti epäillyn kuljettajan, joka puhalsi poliisin alkometriin 1,58 promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, sillä auto oli otettu luvattomasti käyttöön. Naisen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn joensuulaisessa ravintolassa 14.05.2023 klo 00.55 aikaan. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu, että nainen oli lyönyt järjestyksenvalvojaa nyrkillä kasvoihin. Nainen tavoitettiin ravintolan läheisyydestä ja otettiin kiinni asian selvittämiseksi. Vakavia vammoja ei syntynyt. Nainen oli aikaisemmin poistettu ravintolasta, jonka jälkeen hän palasi ja löi järjestyksenvalvojaa. Naista oli lyöty kasvoihin joensuulaisen ravintolan edustalla 13.05.2023 klo 23.00 aikaan, mistä oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Paikalla selvisi poliisipartiolle, että tuntematon vanhempi lihavahko mies oli lyönyt naista naamaan ja poistunut keskustan suuntaan. Vakavia vammoja ei syntynyt. Tapausta tutkitaan pahoinpitelyrikoksena. Vihjeet voi ilmoittaa poliisin sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi Nainen löi miestä Joensuussa kauppatorilla 14.05.2023 klo 01.40 aikaan. Mies ilmoitti asiasta poliisipartiolle. Tekijä oli uhrille tuttu ja hänen henkilöllisyys on tiedossa. Nainen oli lyönyt miestä nyrkillä poskipäähän, mitä tutkitaan lievänä pahoinpitelynä. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu 13.05.2023 klo 23.15 aikaan, että kaksi poikaa potki autoja Linnunlahdentiellä. Silminnäkijä oli havainnut, että pojat potkivat kahden auton peilit rikki ja poistuivat polkupyörillä ilmoittajan havaittuaan. Tapausta tutkitaan vahingontekoina. Vihjeet voi ilmoittaa osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Toisella pojista oli valkoinen huppari mustat housut ja tumma lippis punertavalla lipalla. Toisen pojan vaatetus oli musta, ilmeisesti musta huppari ja mustat housut. Toinen ajoi vaalealla naisten pyörällä, missä ilmeisesti musta kori edessä, toinen maastopyörätyyppisellä pyörällä. Kevytmoottoripyörällä liikkuneelle henkilölle mitattiin poliisipartion toimesta Nurmeksessa Kuopiontiellä 70km/h rajoitusalueella 117km/h nopeus, mistä syystä kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kuljettaja pysäytettiin ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Yhdestä pahoinpitelystä ja yhdestä vahingonteosta pyydetään kansalaisilta havaintoja.

Henkilöautoilija jätti noudattamatta poliisipartion pysäytysmerkin Kiteellä vt.6 :lla 14.05.2023 klo 00.40 aikaan. Autoilija kiihdytti nopeutensa 100km/h rajoitusalueella yli 180km/h nopeuteen ja pakeni poliisipartiota ja jätätti tämän. Auto löytyi myöhemmin ja poliisikoira jäljitti epäillyn kuljettajan, joka puhalsi poliisin alkometriin 1,58 promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, sillä auto oli otettu luvattomasti käyttöön.

 

Naisen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn joensuulaisessa ravintolassa 14.05.2023 klo 00.55 aikaan. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu, että nainen oli lyönyt järjestyksenvalvojaa nyrkillä kasvoihin. Nainen tavoitettiin ravintolan läheisyydestä ja otettiin kiinni asian selvittämiseksi. Vakavia vammoja ei syntynyt. Nainen oli aikaisemmin poistettu ravintolasta, jonka jälkeen hän palasi ja löi järjestyksenvalvojaa.

 

Naista oli lyöty kasvoihin joensuulaisen ravintolan edustalla 13.05.2023 klo 23.00 aikaan, mistä oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Paikalla selvisi poliisipartiolle, että tuntematon vanhempi lihavahko mies oli lyönyt naista naamaan ja poistunut keskustan suuntaan. Vakavia vammoja ei syntynyt. Tapausta tutkitaan pahoinpitelyrikoksena. Vihjeet voi ilmoittaa poliisin sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

 

Nainen löi miestä Joensuussa kauppatorilla 14.05.2023 klo 01.40 aikaan. Mies ilmoitti asiasta poliisipartiolle. Tekijä oli uhrille tuttu ja hänen henkilöllisyys on tiedossa. Nainen oli lyönyt miestä nyrkillä poskipäähän, mitä tutkitaan lievänä pahoinpitelynä.

 

Hätäkeskukseen oli ilmoitettu 13.05.2023 klo 23.15 aikaan, että kaksi poikaa potki autoja Linnunlahdentiellä. Silminnäkijä oli havainnut, että pojat potkivat kahden auton peilit rikki ja poistuivat polkupyörillä ilmoittajan havaittuaan. Tapausta tutkitaan vahingontekoina. Vihjeet voi ilmoittaa osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Toisella pojista oli valkoinen huppari mustat housut ja tumma lippis punertavalla lipalla. Toisen pojan vaatetus oli musta, ilmeisesti musta huppari ja mustat housut. Toinen ajoi vaalealla naisten pyörällä, missä ilmeisesti musta kori edessä, toinen maastopyörätyyppisellä pyörällä.

 

Kevytmoottoripyörällä liikkuneelle henkilölle mitattiin poliisipartion toimesta Nurmeksessa Kuopiontiellä 70km/h rajoitusalueella 117km/h nopeus, mistä syystä kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kuljettaja pysäytettiin ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory