Vahingonteko Varkaudessa

NordenBladet — Henkilöauton tuulilasi rikottiin ja konepellin päällä käveltiin. Lisäksi auton oveen potkaistiin lommo.Varkauden keskustassa sijaitsevan Nakskovinkadun varressa pysäköitynä ollutta henkilöautoa vaurioitettiin lauantaiaamuna noin klo 06 aikaan.Ajoneuvon omistaja oli herännyt auton rikkomisääniin. Paikalle mentyään hän oli havainnut että ajoneuvon konepellillä oli kävelty ja tuulilasi sekä molemmat sivupeilit oli rikottu. Lisäksi apukuljettajan oveen oli potkaistu lommo.Poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja tapahtumasta. Tiedot voi ilmoittaa sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 415 232. 

Henkilöauton tuulilasi rikottiin ja konepellin päällä käveltiin. Lisäksi auton oveen potkaistiin lommo.

Varkauden keskustassa sijaitsevan Nakskovinkadun varressa pysäköitynä ollutta henkilöautoa vaurioitettiin lauantaiaamuna noin klo 06 aikaan.

Ajoneuvon omistaja oli herännyt auton rikkomisääniin. Paikalle mentyään hän oli havainnut että ajoneuvon konepellillä oli kävelty ja tuulilasi sekä molemmat sivupeilit oli rikottu. Lisäksi apukuljettajan oveen oli potkaistu lommo.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja tapahtumasta. Tiedot voi ilmoittaa sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 415 232.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory