Omaisuuden vahingoittamista ja liikennetehtäviä Pohjois-Karjalan alueella

NordenBladet — Kesän lähestyessä ilkivalta ja toisen omaisuuden vahingoittaminen näyttävät lisääntyneen. Poliisi pyytää havaintoja vahongontekorikoksiin.Tiistai-iltana puoli seitsemästä seitsemään Joensuussa, Sepänkatu 31 pihassa rikottiin useiden polkupyörien satulat. Ainakin kymmenen polkupyörää joutui puukotuksen uhreiksi, kun tekijä oli pistellyt teräaseella satuloihin useita reikiä ja poistunut paikalta tekonsa jälkeen.Karsikon ja Reijolan kouluilla sekä Reijolan päiväkodilla on tehty vahinkoa kevään aikana. Karsikon koululla olevia aitaelementtejä on rikottu nuorten toimesta. Reijolassa sekä koulun että päiväkodin seinärakenteita on koristeltu graffiti- ja tussipiirroksin.  Poliisi pyytää havaintoja, jotka liittyvät yllämainittuihin rikoksiin. Havainnot voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai poliisipäivystykseen p. 0295415320 ma-pe klo 8-16:15.Lisäksi poliisi pyytää havaintoja Reijolassa, Mulontien ja Louhelantien kiertoliittymässä tapahtuneeseen auton ja moottoripyörän kolariin. Tapaus sattui tiistaina hieman kello kuudentoista jälkeen. Sininen henkilöauto oli osunut moottoripyörän takaosaan, pyörä kaatunut ja auto poistunut paikalta. Moottoripyörä sai kolarissa vahinkoja osakseen ja sen kuljettajan varusteet rikkoontuivat. Onneksi varsinaisilta henkilövahingoilta taidettiin välttyä.  Miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena Joensuussa Purosuunkadulla keskiviikkopäivänä puoli neljän aikaan. Poliisin pysäyttämän auton mieskuljettaja puhalsi alkometriin nollat, mutta antoi muutoin aihetta tehdä huumausaineen pikatesti. Testi antoi positiivisen tuloksen epäillylle huumausaineelle. Kuljettaja käytettiin verikokeissa ja asiaan saadaan varmuus verikoetulosten valmistuttua. Toinen epäilty päihtynyt kuljettaja tavattiin Tuupovaaran keskustassa keskiviikkoiltana hieman ennen puolta yötä. Kuljettaja puhalsi alkometriin 1,75 promillea. Miehen matka jatkui Joensuun poliisiasemalle tarkkuusalkometriin, jonka tulos varmisti sen, että asian esitutkinta jatkuu nimikkeellä törkeä rattijuopumus.

Kesän lähestyessä ilkivalta ja toisen omaisuuden vahingoittaminen näyttävät lisääntyneen. Poliisi pyytää havaintoja vahongontekorikoksiin.

Tiistai-iltana puoli seitsemästä seitsemään Joensuussa, Sepänkatu 31 pihassa rikottiin useiden polkupyörien satulat. Ainakin kymmenen polkupyörää joutui puukotuksen uhreiksi, kun tekijä oli pistellyt teräaseella satuloihin useita reikiä ja poistunut paikalta tekonsa jälkeen.

Karsikon ja Reijolan kouluilla sekä Reijolan päiväkodilla on tehty vahinkoa kevään aikana. Karsikon koululla olevia aitaelementtejä on rikottu nuorten toimesta. 
Reijolassa sekä koulun että päiväkodin seinärakenteita on koristeltu graffiti- ja tussipiirroksin.  

Poliisi pyytää havaintoja, jotka liittyvät yllämainittuihin rikoksiin. Havainnot voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai poliisipäivystykseen p. 0295415320 ma-pe klo 8-16:15.

Lisäksi poliisi pyytää havaintoja Reijolassa, Mulontien ja Louhelantien kiertoliittymässä tapahtuneeseen auton ja moottoripyörän kolariin. Tapaus sattui tiistaina hieman kello kuudentoista jälkeen. Sininen henkilöauto oli osunut moottoripyörän takaosaan, pyörä kaatunut ja auto poistunut paikalta. 
Moottoripyörä sai kolarissa vahinkoja osakseen ja sen kuljettajan varusteet rikkoontuivat. Onneksi varsinaisilta henkilövahingoilta taidettiin välttyä. 

 

Miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena Joensuussa Purosuunkadulla keskiviikkopäivänä puoli neljän aikaan. Poliisin pysäyttämän auton mieskuljettaja puhalsi alkometriin nollat, mutta antoi muutoin aihetta tehdä huumausaineen pikatesti. Testi antoi positiivisen tuloksen epäillylle huumausaineelle. Kuljettaja käytettiin verikokeissa ja asiaan saadaan varmuus verikoetulosten valmistuttua. 

Toinen epäilty päihtynyt kuljettaja tavattiin Tuupovaaran keskustassa keskiviikkoiltana hieman ennen puolta yötä. Kuljettaja puhalsi alkometriin 1,75 promillea. Miehen matka jatkui Joensuun poliisiasemalle tarkkuusalkometriin, jonka tulos varmisti sen, että asian esitutkinta jatkuu nimikkeellä törkeä rattijuopumus.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory