Ylivieskan Kaisaniemen koulupuukotukseen epäilty nuori vangittiin

NordenBladet — Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään 30.3.2023 16- vuotiaan nuoren todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä. Syytteennoston määräpäiväksi käräjäoikeus määräsi 31.5.2023.Vangitsemisvaatimuksen mukaan epäilty oli ti 28.3.2023 puukottanut koulun sisätilassa toista koulun oppilasta selkään. Puukotuksesta aiheutui uhrille vakavat vammat.     Uhri ja epäilty tunsivat toisensa. Epäilty on tunnustanut puukotuksen. Asiassa ei ole ilmennyt, että uhrilla ja epäilyllä olisi ollut riitaa tahi jotain muuta syytä, joka selittäisi tapahtunutta tekoa. Teon motiivia selvitetään edelleen. Poliisi ei tiedota asiasta enempää.Tutkinnanjohtaja Rikosylikomisario Ilkka PiispanenYlivieskassa 30.3.2023 

Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään 30.3.2023 16- vuotiaan nuoren todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä. Syytteennoston määräpäiväksi käräjäoikeus määräsi 31.5.2023.

Vangitsemisvaatimuksen mukaan epäilty oli ti 28.3.2023 puukottanut koulun sisätilassa toista koulun oppilasta selkään. Puukotuksesta aiheutui uhrille vakavat vammat.     
Uhri ja epäilty tunsivat toisensa. Epäilty on tunnustanut puukotuksen. 
Asiassa ei ole ilmennyt, että uhrilla ja epäilyllä olisi ollut riitaa tahi jotain muuta syytä, joka selittäisi tapahtunutta tekoa. Teon motiivia selvitetään edelleen. 
Poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Tutkinnanjohtaja 
Rikosylikomisario Ilkka Piispanen
Ylivieskassa 30.3.2023
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory