Poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta

NordenBladet — Helsingin poliisi tutkii epäiltyä tappoa, jonka uhri on 47-vuotias mies.Poliisi sai tiistaina 28. maaliskuuta alkuillasta tehtävän, jonka mukaan keski-ikäistä miestä olisi puukotettu Punavuoressa. Epäilty teko tapahtui yksityisasunnossa.– Alustavien selvitysten perusteella näyttää siltä, että puukotusta edelsi jonkinlainen sanaharkka osan asunnossa olijoiden kesken, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio.Tapaukseen liittyen on pidätettynä neljä henkilöä.Esitutkinta on alkuvaiheessa. Toistaiseksi poliisi ei voi kertoa tapahtumista enempää, koska tiedottaminen voisi vaarantaa tutkinnan.

Helsingin poliisi tutkii epäiltyä tappoa, jonka uhri on 47-vuotias mies.

Poliisi sai tiistaina 28. maaliskuuta alkuillasta tehtävän, jonka mukaan keski-ikäistä miestä olisi puukotettu Punavuoressa. Epäilty teko tapahtui yksityisasunnossa.

– Alustavien selvitysten perusteella näyttää siltä, että puukotusta edelsi jonkinlainen sanaharkka osan asunnossa olijoiden kesken, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio.

Tapaukseen liittyen on pidätettynä neljä henkilöä.

Esitutkinta on alkuvaiheessa. Toistaiseksi poliisi ei voi kertoa tapahtumista enempää, koska tiedottaminen voisi vaarantaa tutkinnan.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory