Varsinais-Suomessa sunnuntaina kaksi ihmishenkiä vaatinutta onnettomuutta

NordenBladet — Naantalin Luonnomaalla traktorimönkijällä liikenteessä ollut mies löytyi menehtyneenä ojasta. Uudessakaupungissa iäkäs pariskunta hukkui moottorikelkan vajottua jäihin.Lounais-Suomen poliisin partio sai sunnuntaiaamuna tiedon menehtyneestä henkilöstä Naantalin Luonnonmaalla. Keski-ikäinen traktorimönkijällä liikkeellä ollut mies oli menettänyt liukkaalla tiellä ajoneuvonsa hallinnan ja ajatunut ojaan. Onnettomuuden tarkka ajankohta ei ole tiedossa.Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyntutkintana eikä tiedota asiasta enempää.Uudenkaupungin moottorikelkkaonnettomuudessa menehtyi iäkäs pariskuntaSunnuntai-iltana hätäkeskus sai ilmoituksen Uudessakaupungissa Lokalahdella avantoon johtavista mottorikelkan jäljistä. Paikalle hälytettiin useita viranomaisyksiköitä.Avannosta löytyi menehtyneenä iäkäs pariskunta. Nainen ja mies olivat lähteneet jäälle moottorikelkalla, ja ohut jää oli pettänyt heidän altaan.Asiaa tutkitaan kuolemansyyntutkintana. Poliisi ei tiedota tapauksesta enempää.

Naantalin Luonnomaalla traktorimönkijällä liikenteessä ollut mies löytyi menehtyneenä ojasta. Uudessakaupungissa iäkäs pariskunta hukkui moottorikelkan vajottua jäihin.

Lounais-Suomen poliisin partio sai sunnuntaiaamuna tiedon menehtyneestä henkilöstä Naantalin Luonnonmaalla. 

Keski-ikäinen traktorimönkijällä liikkeellä ollut mies oli menettänyt liukkaalla tiellä ajoneuvonsa hallinnan ja ajatunut ojaan. Onnettomuuden tarkka ajankohta ei ole tiedossa.

Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyntutkintana eikä tiedota asiasta enempää.

Uudenkaupungin moottorikelkkaonnettomuudessa menehtyi iäkäs pariskunta

Sunnuntai-iltana hätäkeskus sai ilmoituksen Uudessakaupungissa Lokalahdella avantoon johtavista mottorikelkan jäljistä. Paikalle hälytettiin useita viranomaisyksiköitä.

Avannosta löytyi menehtyneenä iäkäs pariskunta. Nainen ja mies olivat lähteneet jäälle moottorikelkalla, ja ohut jää oli pettänyt heidän altaan.

Asiaa tutkitaan kuolemansyyntutkintana. Poliisi ei tiedota tapauksesta enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory