Liikennetehtäviä Nurmeksessa, Kiteellä ja Lieksassa

NordenBladet — Poliisi epäilee, että tehtävillä tavatuilla kuljettajilla ei ole ollut kaikilta osin ajokelpoisuusasiat kunnossa.Nainen jäi kiinni kortitta ajosta Nurmeksessa 17. kerran vuoden sisällä. Poliisipartio pysäytti pakettiautoa kuljettaneen naisen Kirkkokadulla 17.03.2023 klo 16.46 aikaan. Nainen on ajokiellossa. Häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Samainen nainen tavattiin ratista 18.03. klo 01.35 aikaan Hannikaisenkadulla, jolloin hän jäi kiinni kortitta ajosta jo 18. kerran vuoden sisällä. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Kiteellä Tohmajärventiellä 17.03.2023 klo 17.51 aikaan. Liikennepoliisin partio mittasi miehen kuljettaman auton nopeudeksi 134km/h, kun rajoitus oli 80km/h. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.  Hätäkeskukseen oli ilmoitettu illalla 17.03.2023 Lieksassa Varpasentiellä epävarmasti liikkuvasta ajoneuvosta. Ilmoituksen mukaan ajoneuvo oli käynyt pientareella. Poliisipartio tapasi auton Varpasentieltä ja kuljettajan epäillään ajaneen päihteiden vaikutuksen alaisena. Asiaan saadaan varmuus aikanaan verikoetuloksen perusteella.  

Poliisi epäilee, että tehtävillä tavatuilla kuljettajilla ei ole ollut kaikilta osin ajokelpoisuusasiat kunnossa.

Nainen jäi kiinni kortitta ajosta Nurmeksessa 17. kerran vuoden sisällä. Poliisipartio pysäytti pakettiautoa kuljettaneen naisen Kirkkokadulla 17.03.2023 klo 16.46 aikaan. Nainen on ajokiellossa. Häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Samainen nainen tavattiin ratista 18.03. klo 01.35 aikaan Hannikaisenkadulla, jolloin hän jäi kiinni kortitta ajosta jo 18. kerran vuoden sisällä. 

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Kiteellä Tohmajärventiellä 17.03.2023 klo 17.51 aikaan. Liikennepoliisin partio mittasi miehen kuljettaman auton nopeudeksi 134km/h, kun rajoitus oli 80km/h. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.  

Hätäkeskukseen oli ilmoitettu illalla 17.03.2023 Lieksassa Varpasentiellä epävarmasti liikkuvasta ajoneuvosta. Ilmoituksen mukaan ajoneuvo oli käynyt pientareella. Poliisipartio tapasi auton Varpasentieltä ja kuljettajan epäillään ajaneen päihteiden vaikutuksen alaisena. Asiaan saadaan varmuus aikanaan verikoetuloksen perusteella. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory