Työtapaturmassa menehtyi aikuinen mies Kuopiossa

NordenBladet — Hätäkeskukseen ilmoitettiin 17.3.2023 klo 08.00 jälkeen huoltotraktorin olleen pidempään paikallaan ja olevan käynnissä. Lähemmässä tarkastelussa oli ilmennyt, että traktorin hiekkasirottimen sisällä oli eloton mies.Ensihoito totesi tapahtumapaikalla henkilön menehtyneeksi. Tapahtumapaikalla suoritetun teknisen tutkinnan perusteella epäillään henkilön menehtyneen työtapaturman seurauksena. Menehtynyt työntekijä oli yksin suorittamassa työtehtävää. Asiaa tutkitaan kuolemansyyn- ja työtapaturman tutkintana eikä poliisi tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää. Asiaan ei liity rikosta. Tapahtumaan ei liity ulkopuolisia henkilöitä.  

Hätäkeskukseen ilmoitettiin 17.3.2023 klo 08.00 jälkeen huoltotraktorin olleen pidempään paikallaan ja olevan käynnissä. Lähemmässä tarkastelussa oli ilmennyt, että traktorin hiekkasirottimen sisällä oli eloton mies.

Ensihoito totesi tapahtumapaikalla henkilön menehtyneeksi. Tapahtumapaikalla suoritetun teknisen tutkinnan perusteella epäillään henkilön menehtyneen työtapaturman seurauksena. Menehtynyt työntekijä oli yksin suorittamassa työtehtävää. 

Asiaa tutkitaan kuolemansyyn- ja työtapaturman tutkintana eikä poliisi tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää. 

Asiaan ei liity rikosta. Tapahtumaan ei liity ulkopuolisia henkilöitä. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory