Marraskuun kuolonkolarin tutkinta valmistui

NordenBladet — Pellossa Rovaniementiellä marraskuun lopulla sattui kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus. Onnettomuudessa kaksi autoa kohtasi toisensa nokkakolarissa. Tapahtumassa kuolivat molempien autojen kuljettajat ja yksi matkustaja loukkaantui. Lapin poliisilaitoksen Meri-Lapin tutkintayksikkö on selvittänyt tapahtumien kulkua ja kolarin tutkinta on saatu nyt päätettyä.Esitutkinnassa on saatu selvitettyä, että Rovaniemen suunnasta ajanut sininen Honda on ajautunut ylinopeuden ja mieskuljettajan humalatilan vuoksi vastaantulevien kaistalle. Hondaa vastaan on tullut harmaa Volvo omalla kaistallaan. Honda ja Volvo kohtasit Volvon kaistalla ja törmäsivät toisiinsa. Tapahtumassa menehtyivät molempien autojen mieskuljettajat ja Hondan kyydissä ollut nainen loukkaantui. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat pahasti.Esitutkinnassa on saatu selvitettyä, että Hondan kuljettaja on ajanut huomattavaa ylinopeutta jo ennen törmäystä. Hondan kuljettajan verestä todettiin alkoholia törkeää rattijuopumusta osoittava lukema. Esitutkintaa ei lähetetä syyttäjälle, koska rikoksesta epäilty on menehtynyt. Asiaa on jatkettu kuolemansyyn selvittämisenä ja sen osalta poliisi ei tiedota.Lapin poliisilaitos esittää surunvalittelunsa menehtyneiden omaisille. 

Pellossa Rovaniementiellä marraskuun lopulla sattui kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus. Onnettomuudessa kaksi autoa kohtasi toisensa nokkakolarissa. Tapahtumassa kuolivat molempien autojen kuljettajat ja yksi matkustaja loukkaantui. Lapin poliisilaitoksen Meri-Lapin tutkintayksikkö on selvittänyt tapahtumien kulkua ja kolarin tutkinta on saatu nyt päätettyä.

Esitutkinnassa on saatu selvitettyä, että Rovaniemen suunnasta ajanut sininen Honda on ajautunut ylinopeuden ja mieskuljettajan humalatilan vuoksi vastaantulevien kaistalle. Hondaa vastaan on tullut harmaa Volvo omalla kaistallaan. Honda ja Volvo kohtasit Volvon kaistalla ja törmäsivät toisiinsa. Tapahtumassa menehtyivät molempien autojen mieskuljettajat ja Hondan kyydissä ollut nainen loukkaantui. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat pahasti.

Esitutkinnassa on saatu selvitettyä, että Hondan kuljettaja on ajanut huomattavaa ylinopeutta jo ennen törmäystä. Hondan kuljettajan verestä todettiin alkoholia törkeää rattijuopumusta osoittava lukema. Esitutkintaa ei lähetetä syyttäjälle, koska rikoksesta epäilty on menehtynyt. Asiaa on jatkettu kuolemansyyn selvittämisenä ja sen osalta poliisi ei tiedota.

Lapin poliisilaitos esittää surunvalittelunsa menehtyneiden omaisille.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory