Nuorta kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

NordenBladet — 19 -vuotiaan kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen viime viikolla Sipoossa.Tapahtumat saivat alkunsa, kun Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipartio oli tekemässä liikenteenvalvontaa torstai-iltana 9.3 Sipoossa. – Partio havaitsi Uudella Porvoontiellä henkilöauton, joka kulki huomattavaa ylinopeutta. Poliisin partio kääntyi auton perään ja mittasi sille vajaan kilometrin matkalla keskinopeudeksi 147 kilometriä tunnissa nopeusrajoituksen vaihdellessa 50 – 60 kilometriä tunnissa, kertoo komisario Katri Lehti.Kuljettajalle näytettiin pysäytysvaloa ja auto saatiin pysäytettyä läheiselle pihatielle. Autoa kuljetti 19-vuotias mies, jolla oli kyydissään kolme matkustajaa. Kaksi matkustajista oli alaikäisiä. – Tapahtuma-aikaan oli pimeää ja tie oli osittain jäinen ja luminen. Partion tekemän havainnon mukaan auto ehti kulkea havainnointipaikan ja pysäytyspaikan välillä yhteensä 21:n tie- ja pihaliittymän ohi.  Matkan varrella oli myös useita suojateitä ja liikenteenjakajia, Lehti jatkaa.Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin ajokieltoon. 

19 -vuotiaan kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen viime viikolla Sipoossa.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipartio oli tekemässä liikenteenvalvontaa torstai-iltana 9.3 Sipoossa. 

– Partio havaitsi Uudella Porvoontiellä henkilöauton, joka kulki huomattavaa ylinopeutta. Poliisin partio kääntyi auton perään ja mittasi sille vajaan kilometrin matkalla keskinopeudeksi 147 kilometriä tunnissa nopeusrajoituksen vaihdellessa 50 – 60 kilometriä tunnissa, kertoo komisario Katri Lehti.

Kuljettajalle näytettiin pysäytysvaloa ja auto saatiin pysäytettyä läheiselle pihatielle. Autoa kuljetti 19-vuotias mies, jolla oli kyydissään kolme matkustajaa. Kaksi matkustajista oli alaikäisiä. 

– Tapahtuma-aikaan oli pimeää ja tie oli osittain jäinen ja luminen. Partion tekemän havainnon mukaan auto ehti kulkea havainnointipaikan ja pysäytyspaikan välillä yhteensä 21:n tie- ja pihaliittymän ohi.  Matkan varrella oli myös useita suojateitä ja liikenteenjakajia, Lehti jatkaa.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin ajokieltoon.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory