Vantaalla otetaan käyttöön seitsemän uudenmallista nopeusvalvontakameraa

NordenBladet — Vantaalla otetaan helmikuun aikana käyttöön seitsemän uudenmallista nopeusvalvontakameraa.Kameravalvontapisteet on valittu yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Kameroiden tarkoituksena on vähentää ylinopeuksia ja lisätä liikenneturvallisuutta Vantaalla. Yhtenä perusteena kameroiden sijoittelulle oli lasten liikenneturvallisuus. – Kameroita on sijoitettu alueille, joilla liikkuu paljon lapsia jalan, esimerkiksi koulujen ja liikuntapaikkojen läheisyyteen, kertoo komisario Katri Lehti.Kamerat asennetaan viikon 7 lopulla tai viikon 8 aikana sääolosuhteista riippuen. Uudet nopeusvalvontakameratolpat sijaitsevat seuraavilla paikoilla:Vanha Porvoontie 236 EVanha Porvoontie 213 PTikkurilantie 77 LTammiston Kauppatie 6 ETammiston Kauppatie 9 PVaskivuorentie 21 LRaappavuorentie 19 PUudet kamerat aiempaa parempiaUusissa nopeusvalvontakameroissa on myös toiminnallisuuksia, joita vanhemmissa nopeusvalvontakameroissa ei ole.– Uusien kameroiden etu on se, että niiden kuvat ovat aiempaa tarkempia ja terävämpiä.Uusien kameroiden ansiosta asfalttiin ei tarvitse myöskään tehdä mitään lisäasennuksia, sillä kamerassa on itsessään välimatkan mittaava toiminnallisuus. Asennus on siten myös halvempaa, komisario Lehti kertoo.– Uusilla kameroilla on mahdollista valvoa jossain vaiheessa myös punaisia päin ajamista, Lehti jatkaa.Kameroiden kuvat lähetetään langattomasti Helsingissä sijaitsevaan Liikenneturvallisuuskeskukseen, jossa kaikki Suomen automaattivalvontakuvat käsitellään.

Vantaalla otetaan helmikuun aikana käyttöön seitsemän uudenmallista nopeusvalvontakameraa.

Kameravalvontapisteet on valittu yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Kameroiden tarkoituksena on vähentää ylinopeuksia ja lisätä liikenneturvallisuutta Vantaalla. Yhtenä perusteena kameroiden sijoittelulle oli lasten liikenneturvallisuus. 

– Kameroita on sijoitettu alueille, joilla liikkuu paljon lapsia jalan, esimerkiksi koulujen ja liikuntapaikkojen läheisyyteen, kertoo komisario Katri Lehti.
Kamerat asennetaan viikon 7 lopulla tai viikon 8 aikana sääolosuhteista riippuen. Uudet nopeusvalvontakameratolpat sijaitsevat seuraavilla paikoilla:

  • Vanha Porvoontie 236 E
  • Vanha Porvoontie 213 P
  • Tikkurilantie 77 L
  • Tammiston Kauppatie 6 E
  • Tammiston Kauppatie 9 P
  • Vaskivuorentie 21 L
  • Raappavuorentie 19 P

Uudet kamerat aiempaa parempia

Uusissa nopeusvalvontakameroissa on myös toiminnallisuuksia, joita vanhemmissa nopeusvalvontakameroissa ei ole.

– Uusien kameroiden etu on se, että niiden kuvat ovat aiempaa tarkempia ja terävämpiä.

Uusien kameroiden ansiosta asfalttiin ei tarvitse myöskään tehdä mitään lisäasennuksia, sillä kamerassa on itsessään välimatkan mittaava toiminnallisuus. Asennus on siten myös halvempaa, komisario Lehti kertoo.

– Uusilla kameroilla on mahdollista valvoa jossain vaiheessa myös punaisia päin ajamista, Lehti jatkaa.

Kameroiden kuvat lähetetään langattomasti Helsingissä sijaitsevaan Liikenneturvallisuuskeskukseen, jossa kaikki Suomen automaattivalvontakuvat käsitellään.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory