Katalysaattorivarkauksia ja rattijuopumus Joensuussa

NordenBladet — Katalysaattoreita varastetaan jälleen autoista Epäilty rattijuopumus JoensuussaJoensuussa on tämän viikon aikana tapahtunut useita varkauksia, jossa auton pohjasta on leikattu irti katalysaattori. Varkauksia on tapahtunut jokaisena yönä milloin missäkin kantakaupungin alueella. Useimmat varkaudet on tehty Rantakylässä, mutta myös Karsikossa ja Niinivaaralla autot ovat joutuneet rosvojen kynsiin. Miehen epäillään kuljettaneen autoa huumaavan aineen vaikutuksen alaisena Joensuussa torstai-iltana kello seitsemän jälkeen. Poliisi sai ilmoituksen oudosta ajotavasta ja samalla kyseinen auto tuli partiota vastaan Joensuun Rantakylässä. Poliisi kääntyi perään ja kytki pysäytysvalon, mihin henkilöautonkuljettaja ei reagoinut millään tavalla. Peräkkäin ajo jatkui Pekkalansillan yli ja sieltä Sortavalankadun Neste huoltoasemalle, jossa auto saatiin pysäytettyä useamman poliisiauton voimin. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin nollat, mutta hänen käytös antoi aihetta toimittaa hänet verikokeisiin. Mies pani vastaan poliiseille ja hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä virkamiehen vastustamiseen.  

Katalysaattoreita varastetaan jälleen autoista Epäilty rattijuopumus Joensuussa

Joensuussa on tämän viikon aikana tapahtunut useita varkauksia, jossa auton pohjasta on leikattu irti katalysaattori. Varkauksia on tapahtunut jokaisena yönä milloin missäkin kantakaupungin alueella. Useimmat varkaudet on tehty Rantakylässä, mutta myös Karsikossa ja Niinivaaralla autot ovat joutuneet rosvojen kynsiin. 

Miehen epäillään kuljettaneen autoa huumaavan aineen vaikutuksen alaisena Joensuussa torstai-iltana kello seitsemän jälkeen. Poliisi sai ilmoituksen oudosta ajotavasta ja samalla kyseinen auto tuli partiota vastaan Joensuun Rantakylässä. Poliisi kääntyi perään ja kytki pysäytysvalon, mihin henkilöautonkuljettaja ei reagoinut millään tavalla. Peräkkäin ajo jatkui Pekkalansillan yli ja sieltä Sortavalankadun Neste huoltoasemalle, jossa auto saatiin pysäytettyä useamman poliisiauton voimin. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin nollat, mutta hänen käytös antoi aihetta toimittaa hänet verikokeisiin. Mies pani vastaan poliiseille ja hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä virkamiehen vastustamiseen. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory