Katalysaattorivarkauksia Joensuussa

NordenBladet — Joensuussa on ollut useita katalysaattorivarkauksia 6. – 9.2.2023 välisenä aikana.Katalysaattorivarkauksia on tapahtunut aamuyöllä mm. Pursitiellä, Verkkotiellä, Kukkolankadulla, Tuulentiellä, Pajakadulla , Puronsuunkadulla ja Riihisärkänkadulla. Varkaudet kohdistuvat usein Honda Accord-mallisiin henkilöautoihin. Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tekijöihin ja heidän käyttämiin autoihinsa liittyen. Varkauksiin on liittynyt sahaamisen ääntä. Mahdollisia havaintoja tai tietoja (mm. tekijöiden auton merkki, malli ja erityisesti rekisterinumero sekä valokuvat autosta ja tekijöistä) voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 415 320. Myös katalysaattoreita ostavia tahoja kehotetaan ilmoittamaan epäilyttävien katalysaattoreita myyvien/tarjoavien henkilöiden tiedot poliisille.

Joensuussa on ollut useita katalysaattorivarkauksia 6. – 9.2.2023 välisenä aikana.

Katalysaattorivarkauksia on tapahtunut aamuyöllä mm. Pursitiellä, Verkkotiellä, Kukkolankadulla, Tuulentiellä, Pajakadulla , Puronsuunkadulla ja Riihisärkänkadulla. Varkaudet kohdistuvat usein Honda Accord-mallisiin henkilöautoihin.

 

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tekijöihin ja heidän käyttämiin autoihinsa liittyen. Varkauksiin on liittynyt sahaamisen ääntä. Mahdollisia havaintoja tai tietoja (mm. tekijöiden auton merkki, malli ja erityisesti rekisterinumero sekä valokuvat autosta ja tekijöistä) voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 415 320.

 

Myös katalysaattoreita ostavia tahoja kehotetaan ilmoittamaan epäilyttävien katalysaattoreita myyvien/tarjoavien henkilöiden tiedot poliisille.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory