Poliisi ei aloita esitutkintaa Helsingin kaupungin palkanmaksuongelmista

NordenBladet — Helsingin poliisi teki esiselvityksen, joka koski Helsingin kaupungin ongelmia palkanmaksussa. Poliisi arvioi esiselvityksessä, onko jotakin yksittäistä viranhaltijaa syytä epäillä virkavelvollisuuden rikkomisesta.Esiselvityksessä kävi ilmi, että häiriöt palkanmaksujärjestelmässä, sen käyttöönotossa tai korjaamisessa eivät johtuneet kenenkään yksittäisen viranhaltijan tekemästä rikosoikeudellisesta huolimattomuudesta.Tapauksesta laadittu päätös on tilattavissa sähköpostitse asiakirjatilaukset.helsinki@poliisi.fi. Ilmoitusnumero on 5500/S/21613/22.

Helsingin poliisi teki esiselvityksen, joka koski Helsingin kaupungin ongelmia palkanmaksussa. Poliisi arvioi esiselvityksessä, onko jotakin yksittäistä viranhaltijaa syytä epäillä virkavelvollisuuden rikkomisesta.

Esiselvityksessä kävi ilmi, että häiriöt palkanmaksujärjestelmässä, sen käyttöönotossa tai korjaamisessa eivät johtuneet kenenkään yksittäisen viranhaltijan tekemästä rikosoikeudellisesta huolimattomuudesta.

Tapauksesta laadittu päätös on tilattavissa sähköpostitse asiakirjatilaukset.helsinki@poliisi.fi. Ilmoitusnumero on 5500/S/21613/22.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory