Poliisin viikkoon kuului mittava romukauppavarkaus, 17-vuotiaan kova ylinopeus ja alaikäisten sähkösavukkeet

NordenBladet — Raaseporissa anastettiin rahallisesti arvokas määrä omaisuutta. Espoossa poliisi kohtasi poikkeusluvalla ajavan kuljettajan, joka kaahasi lähes 150 kilometrin tuntivauhtia. Lisäksi Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen viikkotiedotteessa kerrotaan alle 18-vuotiaiden sähkötupakoinnista ja kaupanteosta kouluissa.Messinkiä, kuparia ja katalysaattoreita varastettu RaaseporissaRaaseporilaisesta romuliikkeestä varastettiin 2.2. omaisuutta noin 14 000 euron edestä. Varkaat anastivat hallirakennuksesta ainakin messinkiä, kuparia ja katalysaattoreita.Poliisi tutkii tapausta nimikkeellä törkeä varkaus.17-vuotias ajoi kovaa ylinopeutta EspoossaLauantaina 4.2. noin kello 19 Kehä III:lla, Espoon keskuksen kohdalla kuljettaja ajoi kovaa ylinopeutta. Kuljettajaksi paljastui poikkeusluvalla ajokortin saanut 17-vuotias nuori. Poliisi mittasi nopeudeksi 148 kilometriä tunnissa alueella, jossa rajoitus on 80 kilometriä tunnissa.Henkilöautossa oli kyydissä neljä matkustajaa. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.Sähkötupakan käyttöä ja myyntiä ilmi kouluistaLänsi-Uudenmaan poliisilaitoksen ennalta estävälle erityistoiminnalle ja nuorisorikostutkinnalle tulee kouluista tietoa sähkötupakan käyttämisestä ja niiden myynnistä. Oppilaat käyttävät sähkötupakkaa jopa koulutunneilla ja sähkötupakkatuotteita kaupataan koululaisten kesken.Poliisi muistuttaa vanhempia siitä, että alaikäiset eivät saa pitää nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa hallussaan. Nikotiinipitoinen sähkösavuke eli “vape” on tupakkatuote, jota ei saa myydä alaikäiselle, eikä sitä saa alaikäisenä pitää hallussa. Paitsi terveysriskejä, poliisin näkökulmasta sähkötupakkakauppaan liittyy myös valitettavia turvallisuusriskejä. Poliisin tiedossa on tapauksia, joissa tekaistun vapekaupan yhteydessä nuori on esimerkiksi ryöstetty.​​​​​​​

Raaseporissa anastettiin rahallisesti arvokas määrä omaisuutta. Espoossa poliisi kohtasi poikkeusluvalla ajavan kuljettajan, joka kaahasi lähes 150 kilometrin tuntivauhtia. Lisäksi Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen viikkotiedotteessa kerrotaan alle 18-vuotiaiden sähkötupakoinnista ja kaupanteosta kouluissa.

Messinkiä, kuparia ja katalysaattoreita varastettu Raaseporissa

Raaseporilaisesta romuliikkeestä varastettiin 2.2. omaisuutta noin 14 000 euron edestä. Varkaat anastivat hallirakennuksesta ainakin messinkiä, kuparia ja katalysaattoreita.

Poliisi tutkii tapausta nimikkeellä törkeä varkaus.

17-vuotias ajoi kovaa ylinopeutta Espoossa

Lauantaina 4.2. noin kello 19 Kehä III:lla, Espoon keskuksen kohdalla kuljettaja ajoi kovaa ylinopeutta. Kuljettajaksi paljastui poikkeusluvalla ajokortin saanut 17-vuotias nuori. Poliisi mittasi nopeudeksi 148 kilometriä tunnissa alueella, jossa rajoitus on 80 kilometriä tunnissa.

Henkilöautossa oli kyydissä neljä matkustajaa. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Sähkötupakan käyttöä ja myyntiä ilmi kouluista

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen ennalta estävälle erityistoiminnalle ja nuorisorikostutkinnalle tulee kouluista tietoa sähkötupakan käyttämisestä ja niiden myynnistä. Oppilaat käyttävät sähkötupakkaa jopa koulutunneilla ja sähkötupakkatuotteita kaupataan koululaisten kesken.

Poliisi muistuttaa vanhempia siitä, että alaikäiset eivät saa pitää nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa hallussaan. Nikotiinipitoinen sähkösavuke eli “vape” on tupakkatuote, jota ei saa myydä alaikäiselle, eikä sitä saa alaikäisenä pitää hallussa. Paitsi terveysriskejä, poliisin näkökulmasta sähkötupakkakauppaan liittyy myös valitettavia turvallisuusriskejä. Poliisin tiedossa on tapauksia, joissa tekaistun vapekaupan yhteydessä nuori on esimerkiksi ryöstetty.

​​​​​​​

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory