Rikosepäilyt ovat täsmentyneet koskien perjantai-iltana Turussa tapahtunutta pakenevan seurantatilannetta

NordenBladet — Vahvasti päihtynyt kuljettaja pakeni poliisia henkilöautolla perjantai-iltana noin klo 19:00 alkaen Lokalahdelta Turkuun todella huomattavalla ylinopeudella.Poliisi yritti pysäyttää ajoneuvoa seurannan aikana, mutta pakeneva henkilöauto on poliisin toimenpiteistä huolimatta päässyt etenemään ennen lopullista pysähtymistä. Poliisin ajoneuvokalusto vaurioitui pysäytysyrityksissä ja myös poliisin henkilöstö sai vammoja. Asian esitutkinta on alussa, mutta tutkinnassa saadun näytön perusteella asian päänimikkeeksi on kirjattu tapon yritys. Poliisin taktinen tutkinta jatkaa todisteiden keräämistä sekä henkilöiden kuulusteluja.Asiasta tiedotetaan seuraavan kerran aikaisintaan maanantaina.

Vahvasti päihtynyt kuljettaja pakeni poliisia henkilöautolla perjantai-iltana noin klo 19:00 alkaen Lokalahdelta Turkuun todella huomattavalla ylinopeudella.

Poliisi yritti pysäyttää ajoneuvoa seurannan aikana, mutta pakeneva henkilöauto on poliisin toimenpiteistä huolimatta päässyt etenemään ennen lopullista pysähtymistä. Poliisin ajoneuvokalusto vaurioitui pysäytysyrityksissä ja myös poliisin henkilöstö sai vammoja. Asian esitutkinta on alussa, mutta tutkinnassa saadun näytön perusteella asian päänimikkeeksi on kirjattu tapon yritys. Poliisin taktinen tutkinta jatkaa todisteiden keräämistä sekä henkilöiden kuulusteluja.

Asiasta tiedotetaan seuraavan kerran aikaisintaan maanantaina.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory