Poliisilla Meri-Lapissa vilkas perjantai ilta ja yö

NordenBladet — Meri-Lapin poliisi työllistivät perjantai illan ja yön aikana pääasiassa rattijuopot.Simossa mieshenkilö ajeli huumaantuneena ja ilman ajo-oikeutta. Miestä epäillään myös laittomasta uhkauksesta. Miehen kyydissä ollut nainen yritti erehdyttää poliisia antamalla väärät henkilötiedot välttääkseen asioidensa hoitamisen. Naisen harmiksi poliisi kuitenkin tunnisti hänet. Myös Torniossa mieshenkilö ajeli huumaantuneena ilman ajo-oikeutta. Torniossa ajo-oikeudeton kuljettaja aiheutti kolarin Länsipohjankadun ja Röyttäntien risteyksessä, kun ei noudattanut väistämisvelvollisuuttaan. Henkilövahingoilta onneksi säästyttiin. Ylitorniolla nainen ajeli kortitta. Kemissä poliisin haaviin jäi kaksi rattijuoppoa. Toinen rattijuopoista halusi ottaa ajon jälkeen poliisin kanssa juoksukisan, mutta niin kuin arvata saattaa miehelle oli jaossa vain hopeaa.  

Meri-Lapin poliisi työllistivät perjantai illan ja yön aikana pääasiassa rattijuopot.

Simossa mieshenkilö ajeli huumaantuneena ja ilman ajo-oikeutta. Miestä epäillään myös laittomasta uhkauksesta. Miehen kyydissä ollut nainen yritti erehdyttää poliisia antamalla väärät henkilötiedot välttääkseen asioidensa hoitamisen. Naisen harmiksi poliisi kuitenkin tunnisti hänet. 

Myös Torniossa mieshenkilö ajeli huumaantuneena ilman ajo-oikeutta. 

Torniossa ajo-oikeudeton kuljettaja aiheutti kolarin Länsipohjankadun ja Röyttäntien risteyksessä, kun ei noudattanut väistämisvelvollisuuttaan. Henkilövahingoilta onneksi säästyttiin. 

Ylitorniolla nainen ajeli kortitta. 

Kemissä poliisin haaviin jäi kaksi rattijuoppoa. Toinen rattijuopoista halusi ottaa ajon jälkeen poliisin kanssa juoksukisan, mutta niin kuin arvata saattaa miehelle oli jaossa vain hopeaa. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory