15-vuotias kadoksissa Rovaniemellä

NordenBladet — Poliisi kaipaa havaintoja 15-vuotiaasta Jimi Revosta. Repo on poistunut asuinpaikastaan ennen joulua, eikä ole palannut takaisin joulukuun lopussa.Revolla oli lähtiessään yllään harmaat college-housut, musta toppatakki, Nike-merkkiset lenkkitossut ja punainen Nike-merkkinen reppu.Repo on pituudeltaan 170cm ja vartaloltaan normaali.Revon epäillään liikkuvan pääkaupunkiseudulla. Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot Revosta virka-aikana numeroon 0295 466 250 tai kiireellisessä tilanteessa suoraan hätäkeskukseen numeroon 112. 

Poliisi kaipaa havaintoja 15-vuotiaasta Jimi Revosta. Repo on poistunut asuinpaikastaan ennen joulua, eikä ole palannut takaisin joulukuun lopussa.

Revolla oli lähtiessään yllään harmaat college-housut, musta toppatakki, Nike-merkkiset lenkkitossut ja punainen Nike-merkkinen reppu.

Repo on pituudeltaan 170cm ja vartaloltaan normaali.

Revon epäillään liikkuvan pääkaupunkiseudulla. Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot Revosta virka-aikana numeroon 0295 466 250 tai kiireellisessä tilanteessa suoraan hätäkeskukseen numeroon 112.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory