Raaseporissa kadonnut mies ei ole löytynyt sukellusetsinnöissä

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti aiemmin Raaseporissa kadonneesta noin 30-vuotiaasta miehestä. Etsintä ei ole toistaiseksi tuottanut tulosta, mutta tutkinta jatkuu.Poliisi on kohdistanut etsintää Tammisaaren keskustan alueelle. 30.1.-1.2. välisenä aikana Rajavartiolaitoksen sukeltajat etsivät kadonnutta Tammisaaren keskustan läheisillä vesialueilla. Henkilöä ei ole löydetty etsinnän tuloksena. Poliisi jatkaa asian tutkimista.Poliisin tämän hetkisten tietojen perusteella katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta. Poliisi kiittää yleisöltä saaduista havainnoistaLänsi-Uudenmaan poliisi pyysi aiemmin tapaukseen liittyviä havaintoja yleisöltä. Poliisi onkin saanut jonkin verran vihjeitä ja haluaa kiittää niitä lähettäneitä.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti aiemmin Raaseporissa kadonneesta noin 30-vuotiaasta miehestä. Etsintä ei ole toistaiseksi tuottanut tulosta, mutta tutkinta jatkuu.

Poliisi on kohdistanut etsintää Tammisaaren keskustan alueelle. 30.1.-1.2. välisenä aikana Rajavartiolaitoksen sukeltajat etsivät kadonnutta Tammisaaren keskustan läheisillä vesialueilla. Henkilöä ei ole löydetty etsinnän tuloksena. Poliisi jatkaa asian tutkimista.

Poliisin tämän hetkisten tietojen perusteella katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta. 

Poliisi kiittää yleisöltä saaduista havainnoista

Länsi-Uudenmaan poliisi pyysi aiemmin tapaukseen liittyviä havaintoja yleisöltä. Poliisi onkin saanut jonkin verran vihjeitä ja haluaa kiittää niitä lähettäneitä.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory