Kuolonkolari Kauhavalla

NordenBladet — Kauhavalla Mäenpääntiellä tapahtui keskiviikkona 1.2. klo 18-19 välillä yhden henkilön kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus.Tilanteessa lenkkeilijä jäi auton alle ja menehtyi. Poliisi on ottanut kiinni autoa kuljettaneen henkilön, jota epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Myös päihteiden osuutta tapahtumiin tutkitaan. Kiinniotettu henkilö on pidätetty eilen 2.2.2023. Poliisi jatkaa asian selvittämistä teknisellä tutkinnalla sekä kuulusteluilla. Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä sähköpostitse vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi 

Kauhavalla Mäenpääntiellä tapahtui keskiviikkona 1.2. klo 18-19 välillä yhden henkilön kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus.

Tilanteessa lenkkeilijä jäi auton alle ja menehtyi. Poliisi on ottanut kiinni autoa kuljettaneen henkilön, jota epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Myös päihteiden osuutta tapahtumiin tutkitaan. Kiinniotettu henkilö on pidätetty eilen 2.2.2023. Poliisi jatkaa asian selvittämistä teknisellä tutkinnalla sekä kuulusteluilla. 

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä sähköpostitse vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory