Poliisi pyytää havaintoja epäillystä petosten tekijästä

NordenBladet — Lapin poliisilaitos kaipaa vihjeitä etsintäkuulutetusta Kaarlo Juhani Uotilasta.Poliisi pyytää havaintoja Kaarlo Uotilan olinpaikasta ja julkaisee hänen kuvansa, sillä hänen tavoittamisensa esitutkintaa ja tulevia oikeudenkäyntejä varten on tärkeää. Poliisi haluaa tavoittaa hänet myös uusien rikosten ja vahinkojen estämiseksi.Uotilaa ei pidetä vaarallisena, vaan häntä epäillään useista petostyyppisistä rikoksista.Tiedot Uotilan olinpaikasta ja liikkeistä voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelinnumeroon 0415756033 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lappi@poliisi.fi. Välittömät havainnot voi ilmoittaa suoraan hätäkeskukseen puhelinnumeroon 112.

Lapin poliisilaitos kaipaa vihjeitä etsintäkuulutetusta Kaarlo Juhani Uotilasta.

Poliisi pyytää havaintoja Kaarlo Uotilan olinpaikasta ja julkaisee hänen kuvansa, sillä hänen tavoittamisensa esitutkintaa ja tulevia oikeudenkäyntejä varten on tärkeää. Poliisi haluaa tavoittaa hänet myös uusien rikosten ja vahinkojen estämiseksi.
Uotilaa ei pidetä vaarallisena, vaan häntä epäillään useista petostyyppisistä rikoksista.
Tiedot Uotilan olinpaikasta ja liikkeistä voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelinnumeroon 0415756033 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lappi@poliisi.fi. Välittömät havainnot voi ilmoittaa suoraan hätäkeskukseen puhelinnumeroon 112.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory