Poliisi jatkaa Raaseporissa kadonneen miehen etsintää tiistaina

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti maanantaina 23.1. Raaseporissa kadonneesta miehestä ja pyysi tästä havaintoja. Poliisi jatkaa miehen etsintää tänään 24.1.Poliisi kohdistaa etsintää Tammisaaren keskustan tuntumaan ja sen läheisille vesialueille. Etsintään osallistuu poliisin koirapartioita sekä mahdollisesti Rajavartiolaitoksen helikopteri.Etsintöjen ohella poliisi pyytää edelleen havaintoja miehestä, joka on nähty viimeksi Tammisaaren keskustan tuntumassa Österbyntien alussa sunnuntaiaamuna 22.1. kello 05. Tuolloin hänellä oli yllään musta puku, valkoinen kauluspaita, musta toppatakki, harmaa pipo tupsulla ja puvun kengät.Reaaliaikaiset havainnot miehestä voi ilmoittaa hätänumeroon 112. Poliisin tämän hetkisten tietojen perusteella katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta. 

Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti maanantaina 23.1. Raaseporissa kadonneesta miehestä ja pyysi tästä havaintoja. Poliisi jatkaa miehen etsintää tänään 24.1.

Poliisi kohdistaa etsintää Tammisaaren keskustan tuntumaan ja sen läheisille vesialueille. Etsintään osallistuu poliisin koirapartioita sekä mahdollisesti Rajavartiolaitoksen helikopteri.

Etsintöjen ohella poliisi pyytää edelleen havaintoja miehestä, joka on nähty viimeksi Tammisaaren keskustan tuntumassa Österbyntien alussa sunnuntaiaamuna 22.1. kello 05. Tuolloin hänellä oli yllään musta puku, valkoinen kauluspaita, musta toppatakki, harmaa pipo tupsulla ja puvun kengät.

Reaaliaikaiset havainnot miehestä voi ilmoittaa hätänumeroon 112. 

Poliisin tämän hetkisten tietojen perusteella katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory