Törkeät liikennerikokset työllistivät poliisia Porissa viikonloppuna

NordenBladet — Porissa törkeitä rattijuopumuksia ja törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia viikonloppuna.Poliisipartio sai lauantaina kello 18 aikaan hätäkeskukselta ilmoituksen epäillystä rattijuoposta Eteläväylällä. Partio tavoitti kyseisen auton Musantieltä. Auton kuljettajana ollut nainen puhalsi alkometriin kolmen promillen lukeman. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hän oli tehnyt ajonsa aikana selkeitä ajovirheitä. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.  Partio pysäytti lauantaina kello 20.30 aikaan Pihlavassa henkilöauton, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi alkometriin nolla lukeman, mutta hänelle tehty huumepikatesti osoitti positiivista huumausaineille. Mies oli lisäksi ajokiellossa. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Liikenteenvalvontaa suorittanut partio mittasi lauantaina kello 23.30 aikaan Honkaluodossa VT2:lla henkilöauton nopeudeksi 154 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Partio pysäytti auton ja sen kuljettajana ollut mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Auton kyydissä oli yksi matkustaja. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Partio suoritti järjestyksenvalvontaa keskustassa lauantaina kello 03.30 aikaan, kun henkilöauto ajoi Eteläkauppatorilta vauhdikkaasti poliisiauton eteen. Partio kääntyi auton perään hälytysäänet ja -valot kytkettyinä, mutta auto lähti huomattavalla nopeudella karkuun. Auto pysähtyi lopulta Herralahdenkadulle. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin 0.9 promillen lukeman. Auton kyydissä oli yksi matkustaja. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Lauantaina kello 4 aikaan partio pysäytti Antinkadulla henkilöauton ja puhallutti sen kuljettajana toimineen miehen. Puhalluskoe osoitti 1,3 promillen lukemaa. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. 

Porissa törkeitä rattijuopumuksia ja törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia viikonloppuna.

Poliisipartio sai lauantaina kello 18 aikaan hätäkeskukselta ilmoituksen epäillystä rattijuoposta Eteläväylällä. Partio tavoitti kyseisen auton Musantieltä. Auton kuljettajana ollut nainen puhalsi alkometriin kolmen promillen lukeman. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hän oli tehnyt ajonsa aikana selkeitä ajovirheitä. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. 

 

Partio pysäytti lauantaina kello 20.30 aikaan Pihlavassa henkilöauton, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi alkometriin nolla lukeman, mutta hänelle tehty huumepikatesti osoitti positiivista huumausaineille. Mies oli lisäksi ajokiellossa. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

 

Liikenteenvalvontaa suorittanut partio mittasi lauantaina kello 23.30 aikaan Honkaluodossa VT2:lla henkilöauton nopeudeksi 154 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Partio pysäytti auton ja sen kuljettajana ollut mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Auton kyydissä oli yksi matkustaja. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

 

Partio suoritti järjestyksenvalvontaa keskustassa lauantaina kello 03.30 aikaan, kun henkilöauto ajoi Eteläkauppatorilta vauhdikkaasti poliisiauton eteen. Partio kääntyi auton perään hälytysäänet ja -valot kytkettyinä, mutta auto lähti huomattavalla nopeudella karkuun. Auto pysähtyi lopulta Herralahdenkadulle. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin 0.9 promillen lukeman. Auton kyydissä oli yksi matkustaja. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

 

Lauantaina kello 4 aikaan partio pysäytti Antinkadulla henkilöauton ja puhallutti sen kuljettajana toimineen miehen. Puhalluskoe osoitti 1,3 promillen lukemaa. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory