Rovaniemen pikkujouluyössä kuusivarkaita

NordenBladet — Pikkujoulukausi on kuumimmillaan, mutta poliisin näkökulmasta pikkujoulujen juhliminen on pysynyt suhteellisen rauhallisena.Perjantain ja lauantain välisenä yönä poliisia työllistivät mm. huumausaineiden vaikutuksen alaisena autoillut rattijuoppo sekä ravintolan järjestyksenvalvojan kanssa paininut juhlija. Rattijuoppo vietiin verikokeisiin ja järjestyksenvalvojaa haastanut juhlija poliisivankilaan rauhoittumaan.  Poliisille tuli ilmoitus myös neljän hengen seurueesta, joka anasti kävelykadulta joulukuusen. Ilmoittaja oli itse huutanut seurueelle, minkä seurauksena kuusi oli jätetty kadulle. Kuusivarkaat poistuivat paikalta, eikä poliisi heitä tällä kertaa tavoittanut. 

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan, mutta poliisin näkökulmasta pikkujoulujen juhliminen on pysynyt suhteellisen rauhallisena.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä poliisia työllistivät mm. huumausaineiden vaikutuksen alaisena autoillut rattijuoppo sekä ravintolan järjestyksenvalvojan kanssa paininut juhlija. Rattijuoppo vietiin verikokeisiin ja järjestyksenvalvojaa haastanut juhlija poliisivankilaan rauhoittumaan. 

 

Poliisille tuli ilmoitus myös neljän hengen seurueesta, joka anasti kävelykadulta joulukuusen. Ilmoittaja oli itse huutanut seurueelle, minkä seurauksena kuusi oli jätetty kadulle. Kuusivarkaat poistuivat paikalta, eikä poliisi heitä tällä kertaa tavoittanut. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory