MERIKAALISALAATTI tonnikalan, tomaatin, raejuuston ja kurpitsansiementen kera
NordenBladet – Paljastan teille erään itse kehittämäni salaattireseptin. Erittäin helposti ja nopeasti valmistuva huippumaukas ja terveellinen salaatti koostuu vain viidestä ainesosasta, mutta maistuu kuin Michelinin tähden saanut ravintolaruoka.
Helena-Reetin reseptin mukaan terveellinen Merikaali-Tonnikalasalaatti tomaatin, raejuuston ja kurpitsansiementen kera
Ainesosat:
380 g raejuustoa (esimerkiksi Alma)
3-4 tuoretta tomaattia
2 rasiaa 185 g tonnikalaa. Sopii sekä tomaattikastikkeessa että suolavedessä oleva kala
1 pakkaus 500 g luonnollista Kapten Grant’in merikaalia
100 g puhdistettuja kurpitsansiemeniä
Valmistus: Pese ja paloittele tomaatti ja sekoita kaikki loput ainesosat suureen kulhoon.
Koristeluksi voit lisätä esimerkiksi tilliä, basilikaa ja tyrniä! Kesäaikaan mansikatkin ja kukkien kukinnot (esimerkiksi kevätesikot, kehäkukat, ruiskukka tai maitohorsma) sopivat loistavasti.
Kaikki maistavat lisää haluavat!
Hyvää ruokahalua!
Kuvat: NordenBladet/Helena-Reet Ennet