12 vuotta sitten kadonnut henkilö on löytynyt

NordenBladet — Kittilässä toukokuussa 2010 kadonnut mies löytyi lokakuussa 2022 kuolleena katoamispaikkakunnan metsästä. Hänet löysi metsässä liikkunut sivullinen henkilö.Poliisi etsi kadonnutta miestä aikoinaan yhteistyössä Vapepan ja etsintäkoirien kanssa. Etsintöjä jatkettiin vuosittain ja vuonna 2014 poliisi teki vielä aktiivisesti etsintöjä maastoon ja muihin mahdollisiin katoamispaikkoihin. Hänen katoamisestaan uutisoitiin myös mediassa. Miehen löytymispaikka oli maastossa samoilla alueilla kuin mistä häntä oli etsitty. Poliisi kiittää paikallista löytäjää tarkoista havainnoista.Poliisi ei epäile asiassa rikosta. Asiaa tutkitaan kuolemansyyn tutkintana, eikä poliisilla ole asiaan enempää tiedotettavaa. 

Kittilässä toukokuussa 2010 kadonnut mies löytyi lokakuussa 2022 kuolleena katoamispaikkakunnan metsästä. Hänet löysi metsässä liikkunut sivullinen henkilö.

Poliisi etsi kadonnutta miestä aikoinaan yhteistyössä Vapepan ja etsintäkoirien kanssa. Etsintöjä jatkettiin vuosittain ja vuonna 2014 poliisi teki vielä aktiivisesti etsintöjä maastoon ja muihin mahdollisiin katoamispaikkoihin. Hänen katoamisestaan uutisoitiin myös mediassa. 

Miehen löytymispaikka oli maastossa samoilla alueilla kuin mistä häntä oli etsitty. Poliisi kiittää paikallista löytäjää tarkoista havainnoista.

Poliisi ei epäile asiassa rikosta. Asiaa tutkitaan kuolemansyyn tutkintana, eikä poliisilla ole asiaan enempää tiedotettavaa. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory