Helena-Reet: Viime viikon tapahtumien yhteenveto (toimiston avaaminen, Lords of the Sound, Estella Elishevan esiintyminen, Ivanka Shoshanan lyhytelokuvat jne.)

Helena-Reet: Viime viikon tapahtumien yhteenveto (toimiston avaaminen, Lords of the Sound, Estella Elishevan esiintyminen, Ivanka Shoshanan lyhytelokuvat jne.)

NordenBladet – Talvi on saapunut ja eilen teimme ensimmäistä kertaa lumitöitä. Mukavaa kuntoilua raikkaassa ilmassa ja työn tulos on heti nähtävissä! ❄🌨☃🌲 Olen tosin sanonut sen miljoona kertaa, mutta maalla asuminen on todellista luksusta!

Aivan, yleisesti ottaen pitää paikkansa, että maalla voivat asua joko hyvin rikkaat tai hyvin köyhät ihmiset, mutta jos teillä vähänkin on mahdollista, suosittelen kumpana tahansa – rikkaana tai köyhänä – ryhtymään tälle matkalle. Muuttakaa maalle! Maa ja luonto ovat jo itsessään rikkaus, joka antaa voimaa, hyviä tunteita ja terveyttä, ja viimeksi mainitun arvoa ei voi rahassa mitata.

Minun mielestäni elämä maalla on ihanaa ja erittäin inspiroivaa. Olen tehnyt useita maalauksia, joihin olen saanut inspiraatiota nimenomaan kodista ja elämästä maalla. Yksi suosikeistani on työn alla olevaa lastenkirjaani “Hänen Ylhäisyytensä Hiiri Ensimmäinen” (Hänen Majesteettinsa Hiiri Ensimmäinen) varten maalattu akryylimaalaus, jossa hänen majesteettinsa hiiri tekee lumitöitä. 🙂 Tämä maalaus valmistui sen jälkeen, kun osa hiirimaalauksista oli jo käynyt Viron kansallismuseon näyttelyssä ja siksi se on vielä kehystämättä. Se virhe tulee pian korjata ja löytää maalaukselle arvoisensa paikka kotona seinällä! Tästä maalauksesta saatte lukea lisää taideblogistani ja verkkokaupasta ElishevaShoshana.com-sivustolla TÄSSÄ.

Tuntuu siltä, että luonnon keskellä kasvaminen inspiroi lapsiakin. Ivanka Shoshana, joka on vammainen lapsi – autisti – pitää minun kanssani yrttikasvien poimimisesta Elisheva & Shoshana -brändille, luonnonkosmetiikan tekemisestä, hän valmistaa ihanaa keramiikkaa, ja on taitava tietokoneasioissakin. Hänen ohjauksessaan valmistui tänä vuonna koulun älypiirissä kaksi lyhytelokuvaa (”Heijastin pelastaa” ja ”Kuulokkeet päästä”), joita koulussa kehuttiin. Kotona hän pitää myös musiikkiohjelmien kokeilemisesta. Autistin kasvattaminen on vaikeaa, mutta toisinaan on sellaisia LOISTAVIA hetkiä myös 🙂Viime viikolla oli melkein joka päivä jokin tilaisuus. Komediaillasta kirjoitinkin jo edellisessä blogissa TÄSSÄ. Suuremmista tilaisuuksista voisin mainita vielä Allanin toimiston juhlalliset avajaiset keskiviikkona ja sunnuntain konsertit – Estella Elishevan esiintymisen MUBA:ssa ja nuorten ukrainalaismuusikoiden sinfoniaorkesterin ”Lords of the Sound” konsertin ”’The music of Hans Zimmer”’ Alexelan konserttitalossa.

Allanin uuden Tallinnan keskustan toimiston avajaiset – juhlallinen puoliksi ”fourchette-”, puoliksi cocktailtilaisuus. Oli kiva ja viihtyisä tilaisuus seisten, pääosa vieraista tuli perheineen.
Estella Elisheva MUBA:n esiintymisessä 29.11.2022.
Esitti Paganinin sonaatti nro 12 E-mollissa, flyygelillä säesti Olga Kulikova.
Tallinnan musiikki- ja balettikoulun solistien ja luovien ryhmien julkisia konsertteja voitte katsoa MUBA:n tapahtumien sivulta / esiintymiskalenterista TÄSTÄ.

 

Sunnuntai-ilta täynnä saksalaisen säveltäjän Hans Zimmerin elokuvamusiikkia. Sinfoniaorkesteria ”Lords of the Sound” johti Shahroh Fathizadeh.Hiukan ruokajuttua (oikeastaan ruokien kuvia) eilen valmistamastani kotoisesta illallisestani… 🙂

Ruokalista:
Keitetty bataatti, jauheliha-kurkkukermakastike, haudutettu punajuuri, oliivien ja raejuuston kera.
Pöydällä väitetään nähdyn myös Fazerin Dumle-kaurajuomaa yhdessä Nestlén Cini Minis -kaneliruutujen kera sekä Fazeri Muumisuklaata. 😀
Juomaksi vesi ja/tai Refresco Finland OY:n valmistama Moomin-pillimehu.Tämä tältä kertaa!
Halauksia ja toivon teille kodin lämpöä ja rauhaa! XOXO ❤❤❤


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory