Jatkotiedote Pellon liikenneonnettomuuteen

NordenBladet — Tänään iltapäivällä Pellossa sattuneessa liikenneonnettomuudessa kuoli kaksi henkilöä.Toistaiseksi tuntemattomasta syystä sattuneessa nokkakolarissa oli osallisena kaksi henkilöautoa. Onnettomuudessa kuoli kaksi 60-luvulla syntynyttä miestä, molemmat toimivat ajoneuvoissa kuljettajina. Toisessa ajoneuvoista oli kuljettajan lisäksi matkustaja, joka toimitettiin ensihoidon toimesta hoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Liikenne oli katkaistuna Rovaniementieltä parin tunnin ajan, mutta nyt liikenne kulkee normaalisti. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa, eikä tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Tänään iltapäivällä Pellossa sattuneessa liikenneonnettomuudessa kuoli kaksi henkilöä.

Toistaiseksi tuntemattomasta syystä sattuneessa nokkakolarissa oli osallisena kaksi henkilöautoa. Onnettomuudessa kuoli kaksi 60-luvulla syntynyttä miestä, molemmat toimivat ajoneuvoissa kuljettajina. Toisessa ajoneuvoista oli kuljettajan lisäksi matkustaja, joka toimitettiin ensihoidon toimesta hoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan. 

Liikenne oli katkaistuna Rovaniementieltä parin tunnin ajan, mutta nyt liikenne kulkee normaalisti. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa, eikä tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory