Poliisi jatkaa Hiirosessa tapahtuneen epäillyn henkirikoksen tutkintaa

NordenBladet — Oulun käräjäoikeus on vanginnut oululaisen miehen, jota poliisi epäilee Hiirosen henkirikoksesta.Oulun käräjäoikeus on tänään vanginnut oululaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä vapaudenriistosta. Esitutkinnan tämän hetkisen tilan perusteella poliisi epäilee, että Hiirosesta löytynyt vainaja kuoli henkirikoksen uhrina. Vainaja oli noin 20-vuotias oululainen nainen. 

Oulun käräjäoikeus on vanginnut oululaisen miehen, jota poliisi epäilee Hiirosen henkirikoksesta.

Oulun käräjäoikeus on tänään vanginnut oululaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä vapaudenriistosta. Esitutkinnan tämän hetkisen tilan perusteella poliisi epäilee, että Hiirosesta löytynyt vainaja kuoli henkirikoksen uhrina. Vainaja oli noin 20-vuotias oululainen nainen. 

Tutkinnassa on tekokokonaisuus, jossa epäillään useita rikoksia. Poliisi ei kommentoi rikoksesta epäiltyjen henkilöiden määrää, eikä se voi tutkinnallisista syistä kommentoida tarkemmin tekoa tai siihen liittyviä olosuhteita.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla. Se tiedottaa asiasta lisää sitten, kun se on tutkintaa vaarantamatta mahdollista.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory