Kouvolassa kadonnut henkilö – poliisi pyytää havaintoja

NordenBladet — Poliisi pyytää havaintoja Kouvolassa kadonneesta 64-vuotiaasta miehestä.Kadonnut mies on viimeksi nähty Kouvolan Inkeroisten keskustan tuntumassa 16.11.2022. Hän liikkuu todennäköisesti jalan. Kadonneella on silmälasit ja harmaa parta. Viimeisen havainnon mukaan kadonnut on pukeutunut valkoiseen nahkatakkiin, jonka hihoissa mustia raitoja. Lisäksi jalassaan tummat housut. Poliisi pyytää Inkeroisissa asuvia tarkastamaan piha-alueensa ja mahdolliset piharakennukset.Poliisi pyytää havainnot ja tiedot kadonneesta sähköpostiin osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

Poliisi pyytää havaintoja Kouvolassa kadonneesta 64-vuotiaasta miehestä.

Kadonnut mies on viimeksi nähty Kouvolan Inkeroisten keskustan tuntumassa 16.11.2022. Hän liikkuu todennäköisesti jalan. Kadonneella on silmälasit ja harmaa parta. Viimeisen havainnon mukaan kadonnut on pukeutunut valkoiseen nahkatakkiin, jonka hihoissa mustia raitoja. Lisäksi jalassaan tummat housut.

Poliisi pyytää Inkeroisissa asuvia tarkastamaan piha-alueensa ja mahdolliset piharakennukset.

Poliisi pyytää havainnot ja tiedot kadonneesta sähköpostiin osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory