Yksi henkilö menehtyi ampumavälikohtauksessa Puotilassa

NordenBladet — Epäilty henkirikos tapahtui keskiviikkona 23. marraskuuta iltapäivällä. Tapahtumapaikka oli Puotilan venesataman lähistöllä.Poliisi saapui paikalle minuuteissa usean partion voimin. Epäilty tekijä otettiin kiinni tapahtumapaikalta. Hän on syntynyt vuonna 1968.Ampumisen uhri kuoli tapahtumapaikalla. Uhri oli syntynyt vuonna 1988.Asiaa tutkitaan alustavasti tappona. On mahdollista, että nimikkeet muuttuvat tutkinnan edetessä.Poliisi ei voinut tiedottaa tapahtumista aiemmin, koska kuolinviestiä ei oltu vielä saatu välitettyä uhrin omaisille. Periaatteena on, että menehtymisestä tiedotetaan läheisille ennen julkisuutta. Esitutkinta on aivan alkutekijöissään. Tämän vuoksi poliisi ei pysty kertomaan asiasta vielä enempää. Tapauksesta tiedotetaan lisää aikaisintaan torstaina 24. marraskuuta.

Epäilty henkirikos tapahtui keskiviikkona 23. marraskuuta iltapäivällä. Tapahtumapaikka oli Puotilan venesataman lähistöllä.

Poliisi saapui paikalle minuuteissa usean partion voimin. Epäilty tekijä otettiin kiinni tapahtumapaikalta. Hän on syntynyt vuonna 1968.

Ampumisen uhri kuoli tapahtumapaikalla. Uhri oli syntynyt vuonna 1988.

Asiaa tutkitaan alustavasti tappona. On mahdollista, että nimikkeet muuttuvat tutkinnan edetessä.

Poliisi ei voinut tiedottaa tapahtumista aiemmin, koska kuolinviestiä ei oltu vielä saatu välitettyä uhrin omaisille. Periaatteena on, että menehtymisestä tiedotetaan läheisille ennen julkisuutta. 

Esitutkinta on aivan alkutekijöissään. Tämän vuoksi poliisi ei pysty kertomaan asiasta vielä enempää. Tapauksesta tiedotetaan lisää aikaisintaan torstaina 24. marraskuuta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory