Poliisi pyytää havaintoja Lohjalta kadonneesta 71-vuotiaasta miehestä

NordenBladet — Kadonnut Jarmo on viimeisten tietojen mukaan liikkunut 19.11. sinisellä Fiat Ducato -pakettiautolla.Kadonnut 71-vuotias Jarmo on viimeksi nähty Karjalohjalla alkuillasta 19.11. Hän oli päivän aikana liikkeellä sinisellä pakettiautolla, jonka rekisteritunnus on GIJ-773.Kadonnut on noin 174 senttimetriä pitkä ja tukevavartaloinen. Hänellä on harmaat hiukset, harmaa parta ja silmälasit. Hän kävelee hieman kumarassa ja käyttää kävelykeppiä.Viimeisen havainnon mukaan Jarmo saattaa olla pukeutunut valkoiseen kauluspaitaan ja punaiseen villapaitaan sekä beigenväriseen liiviin, tummiin housuihin ja tummiin kenkiin.On mahdollista, että hän liikkuu missä päin Suomea tahansa.Poliisi pyytää havainnot ja tiedot kadonneesta sähköpostiin osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi.

Kadonnut Jarmo on viimeisten tietojen mukaan liikkunut 19.11. sinisellä Fiat Ducato -pakettiautolla.

Kadonnut 71-vuotias Jarmo on viimeksi nähty Karjalohjalla alkuillasta 19.11. Hän oli päivän aikana liikkeellä sinisellä pakettiautolla, jonka rekisteritunnus on GIJ-773.

Kadonnut on noin 174 senttimetriä pitkä ja tukevavartaloinen. Hänellä on harmaat hiukset, harmaa parta ja silmälasit. Hän kävelee hieman kumarassa ja käyttää kävelykeppiä.

Viimeisen havainnon mukaan Jarmo saattaa olla pukeutunut valkoiseen kauluspaitaan ja punaiseen villapaitaan sekä beigenväriseen liiviin, tummiin housuihin ja tummiin kenkiin.

On mahdollista, että hän liikkuu missä päin Suomea tahansa.

Poliisi pyytää havainnot ja tiedot kadonneesta sähköpostiin osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory