Raahessa henkirikokseen epäilty vangittiin murhasta

NordenBladet — Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään 28.10.2022 raahelaisen 19- vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Syytteennoston määräpäiväksi käräjäoikeus määräsi 2.2.2023.Vangitsemisvaatimuksen mukaan epäilty oli surmannut pe 28.10.2022 aamuyöstä 17- vuotiaan miehen teräaseella. Uhri kuoli kotinsa pihamaalla / tapahtumapaikalla saamiinsa vammoihin.   Vangitsemisvaatimuksessa rikos on perusteltu murhaksi mm. teon raakuuden johdosta.Uhri ja epäilty tunsivat toisensa. Epäilty ei alustavan selvityksen mukaan ole ollut alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena.Epäilty on tunnustanut syyllistyneensä henkirikokseen.  Teon motiivia selvitetään. Poliisi ei tiedota asiasta enempää. 

Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään 28.10.2022 raahelaisen 19- vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Syytteennoston määräpäiväksi käräjäoikeus määräsi 2.2.2023.

Vangitsemisvaatimuksen mukaan epäilty oli surmannut pe 28.10.2022 aamuyöstä 17- vuotiaan miehen teräaseella. Uhri kuoli kotinsa pihamaalla / tapahtumapaikalla saamiinsa vammoihin.   
Vangitsemisvaatimuksessa rikos on perusteltu murhaksi mm. teon raakuuden johdosta.
Uhri ja epäilty tunsivat toisensa. Epäilty ei alustavan selvityksen mukaan ole ollut alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena.
Epäilty on tunnustanut syyllistyneensä henkirikokseen.  
Teon motiivia selvitetään. 
Poliisi ei tiedota asiasta enempää.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory